Su pusnuogiu vyru lygintas A. Tapinas – apie P. Gražulį: žmogui visai jau „čikuraku“ | Diena.lt

SU PUSNUOGIU VYRU LYGINTAS A. TAPINAS – APIE P. GRAŽULĮ: ŽMOGUI VISAI JAU „ČIKURAKU“

Trečiadienį internete žaibiškai išplito Kultūros komiteto nuotolinio posėdžio vaizdo įrašas, kuriame politikas Petras Gražulis pasirodė ne vienas. Šalia jo ekrane sušmėžavo pusnuogis vyras. Visuomenė ėmė svarstyti, kas šis nepažįstamasis? Tiesa, politikas Remigijus Žemaitaitis mano, kad paslapties čia nėra. Pasak jo, šalia P. Gražulio pasirodė kitas politikas Dobilas Sinkevičius. Tiesa, pats P. Gražulis pateikė kitokią versiją – esą vaizdo įraše užfiksuotas žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas. 

Akibrokštas ir klausimų lavina, ką nuo visuomenės slepia P. Gražulis, kilo po pasirodžiusios Kultūros komiteto posėdžio transliacijos. Panašu, kad prie kolegų P. Gražulis prisijungė posėdyje nagrinėjamų klausimų įkarštyje. Kultūros komiteto pirmininkas Vytautas Juozapaitis vieną po kito pristatė klausimus, o tuomet pasigirdo ir P. Gražulio balsas. Politikas norėjo įsitikinti, ar kolegos jį girdi, todėl paklausė: „Ar jūs manęs negirdite? Alio?“.

V. Juozapaitis netruko sureaguoti: „Atsiprašau labai, kas čia kalba?“. P. Gražulis prisistatė dar kartą ir tuomet pasirodė ekrane, o šalia jo stovėjo pusnuogis vyriškis.

Portalo žurnalistams R. Žemaitaitis sakė, kad jo įsitikinimu, nuotoliniame posėdyje sušmėžavęs pusnuogis vyras yra D. Sinkevičius. „Aš nežinau, bet matote, kad akivaizdu, kad šitas žmogus buvęs bendrapartietis ir jo padėjėjas. Tikrai nieko nežinau, tik tiek, kiek vakar buvo pasirodę ir viskas. Bet jeigu mezga, tai, matyt, artimiausiu metu viešai pristatys, kas jie yra: ar pora, ar šeima, besikurianti nauja šeima pagal naujas tradicijas“, – portalo žurnalistams kalbėjo politikas.

Apie šią istoriją R. Žemaitaitis parašė ir socialiniame tinkle „Facebook“. Jis įkėlė D. Sinkevičiaus nuotrauką ir pridūrė: „Naujasis ar senasis Petro Gražulio draugas Dobilas Sinkevičius“.

Tikrai tikiuosi, kad Petras atrado laimę, meilę ir galų gale nebereikės jam gal slėptis, kankintis.

Feisbuko nuotr.

Paklaustas, kaip jis reaguotų, jei P. Gražulis visuomenei pristatytų savo partnerį, R. Žemaitaitis sakė, kad taip Petras išsivaduotų nuo jį slegiančios kančios. „Nieko, sveikintina. Tikrai tikiuosi, kad Petras atrado laimę, meilę ir galų gale nebereikės jam gal slėptis, kankintis. Matyt, pastaruosius metus turėjo slėpti nuo visuomenės, o dabar ta informacija pasirodė viešai. Aš tai džiaugiuosi, bet kokiu atveju. Smagu, kad žmogus atranda naują gyvenimą, gal mažiau puls ant kitų žmonių“, – apie P. Gražulio asmeninį gyvenimą kalbėjo politikas.

P. Gražulio versija

Portalo žurnalistų kalbintas P. Gražulis atmetė R. Žemaitaičio iškeltą variantą, kad paslaptingas vyras ekrane yra D. Sinkevičius. „D. Sinkevičius, žinokite, buvo R. Žemaitaičio padėjėjas visą praeitą kadenciją. Man teko su D. Sinkevičiumi pakalbėti, jis sako: „Jis ir pas mane miegodavo, ir aš pas jį miegodavau namuose, mes labai artimai bendravome“. Tik neklausiau – vienoje lovoje, ar ne. Dobilas yra labai artimas žmogus pačiam R. Žemaitaičiui“, – štai tokią versiją pateikė P. Gražulis.

Dar kartą pabandžius pasidomėti, tai kas gi tas pusnuogis vyras, palinkęs prie ekrano nuotolinio posėdžio metu, P. Gražulis iškart atsakė, kad tai – A. Tapinas „O jūs patikėkite, ten tikrai buvo Tapinas. Jeigu netikite, paklauskite paties Tapino. Dabar pagal dabartines grožio technologijas galima ir barzdą prisiauginti, nusiskusti, ir nosį prisisiūti, ir lūpas suploninti, ir pastorinti“, – nežinia, ironiškai, ar ne kalbėjo P. Gražulis.

Ką žinau, ko jis mane persekioja. Visgi, jis man įtarimų kelia dėl orientacijos.

Bet visgi – vaizdo įraše užfiksuotas vyras ir A. Tapinas, bent jau iš pirmo žvilgsnio, visiškai nepanašūs. Tačiau P. Gražulis ir toliau įrodinėjo savo tiesą – esą jis nežino, kodėl A. Tapinas jį nuolat persekioja. „Tapinas paskleidė šitą informaciją, jis tik vienas žinojo. Antras dalykas, Tapinas visada mane persekioja – Aš Gargžduose, jis Gargžduose, aš Palangoje lankau Monikutę – jis po langais stovi. Aš Vilniuje – jis bendrabutyje pas mane. Nu tai Tapinas, kas daugiau“, – entuziastingai apie visuomenės veikėją kalbėjo P. Gražulis

Jeigu ir atsiras tikinčių, kad pusnuogis nepažįstamasis yra būtent A. Tapinas, tuomet svarbu išsiaiškinti, tai kas sieja P. Gražulį ir jo minimą žurnalistą? „Man labai įdomus jo gyvenimas, kadangi pradėjau domėtis. Su pirma žmona išsiskyrė, su antra – išsiskyrė. Ką žinau, ko jis mane persekioja. Visgi, jis man įtarimų kelia dėl orientacijos“, – apie kilusius įtarimus teigė P. Gražulis.

A. Tapinas: žmogui visai jau čikuraku

Visuomenės veikėjas ir žurnalistas A. Tapinas paklaustas, kaip reaguoja į P. Gražulio išsakytą poziciją, teigė, kad reikėtų pagalvoti, ar Seimo nariui taip elgtis yra priimtina. „Girdėjau tai. Šiandien jis rėkė iš Seimo salės. Niekaip nereaguoju, čia yra jo sugalvota strategija sakyti visišką nesąmonę ir tikėtis, kad visi pasijuoks iš to. Tai mes dar pasitarsime, gal verta atkreipti Seimo etikos ir procedūrų komisijos dėmesį. Vienas dalykas, galima iš to pasijuokti, nes žmogui visai jau čikuraku, bet kai Seimo narys iš Seimo tribūnos išskiria vieną pilietį ir pradeda jį tampyti kalbėdamas visiškas nesąmones. Aš nežinau, ar tai yra Seimo nariui tinkamas elgesys. Aišku, jo laukia didesnės problemos dėl neliečiamybės, bet kai bus suformuota Etikos komisija, tai galbūt bus galima ir kreiptis, o gal ir ne. Ką dabar čia su juo darysi“, – savo poziciją dėstė visuomenės veikėjas.

Vienas dalykas, galima iš to pasijuokti, nes žmogui visai jau „čikuraku“, bet kai Seimo narys iš Seimo tribūnos išskiria vieną pilietį ir pradeda jį tampyti kalbėdamas visiškas nesąmones.

Paklaustas, kodėl iš visos minios P. Gražulis pusnuogiu vyru įvardyti pasirinko būtent jį, A. Tapinas tvirtino, kad jis su šiuo politiku akis į akį net nėra susidūręs. „Aš P. Gražulio gyvai nematęs, man atrodo, kad nei vienoj laidoj mano jis nėra dalyvavęs. Aš turėjau Gargžduose vesti rinkiminius debatus, bet tada susirgau koronavirusu ir negalėjau, jis irgi tai ištransliavo kažkaip įdomiai. Daug esu pasisakęs apie homofobinę laikyseną, matyt, jam skauda dėl šito ir jis čia loja nuolat, o kiekvienas turi teisę tai daryti. Aš to nei sureikšminu, nei labai rimtai priimu. Bet, sakau, reikės pagalvoti, gal vis dėlto Seimo nariui reikia susivokti“, – portalo žurnalistams kalbėjo A. Tapinas.

Lygintas ir su dainininku G. Vageliu

Ši kurioziška istorija internete abejingų nepaliko. Visi bandė įminti mįslę – kas gi tas nepažįstamasis? Kaip vieną iš variantų internautai pasirinko dainininką Gabrielių Vagelį.

Stop kadras ir P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

Kalbas dar labiau pakurstė G. Vagelio socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalintas stop kadras iš nuotolinio posėdžio, o po nuotrauka atlikėjas parašė: „Mes su Petru iš tikrųjų esame tik geri draugai“.

Tiesa, vėliau atlikėjas teigė, kad sulaukęs internautų reakcijų nusprendė papokštauti ir patvirtino, kad vaizdo įraše matomas pusnuogis vyras – tikrai ne jis, informuoja portalas delfi.lt. G. Vagelis minėjo, kad ne tik jo draugams, bet ir jam pačiam vaizdo įraše sušmėžavęs vyras panašus į jį patį. „Žiūrint tik į veidą – neįtikėtinas panašumas. Net man pačiam“, – sakė atlikėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (150)

Tikrai ne sūnus

Visai jie nepanašūs į šį. Melo kojos trumpos. Jei Petriukas sako, kad tapinas, tai juo tikiu.

Indre

Koki jus cia s.... visi malat.... Tuo ir pasizymi lietuviu tauta, jei cia dar isvis tauta pavadinti galima. Pamate pusnuogi vyra ir iskart purvais zmogu apipilti. Gal su draugu alaus atsigere po darbu, siaip liko nakvot.... Slykstu klausyt, toks vaizdas patys cia dauguma niekada po vakarelio, ar siaip pasibuvimo sveciuose neesate atsikele pusnuogiai, pati esu jauna tai tikrai macius kaip smezuoja pusnuogiai draugeliai ir nematau cia kazko nenormalaus. Atejo padet ar prisijungt ar taip ko, netycia ilindo i kadra ir toki mesla cia rasyti apie orentacija iskart. Toks vaizdas visi sventieji cia prie ekrano. Kaip cia kai kurie raso, kad grazulis reke pries gejus nes pasirodo pats toks, tai galiu pasakyt ir apie jus, kurie rekiat apie orentacija, kad patys esat tokie jei tik tokios mintys kyla. O kad Petras stengiasi nuslepti kas tas zmogus yra normalu, gina privatuma zmogaus, kuris netycia pamatytas buvo.

kas ten žino,

juk tapkiną jau 2 žmonos paliko,tai gal orientacija pakito pas vyrutį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS