S. Krėpšta: prezidento patarėjai pradėjo susitikimus su kandidatais į ministrus | Diena.lt

S. KRĖPŠTA: PREZIDENTO PATARĖJAI PRADĖJO SUSITIKIMUS SU KANDIDATAIS Į MINISTRUS

Prezidentūros Ekonominės ir socialinės politikos grupės vadovas Simonas Krėpšta sako, kad šalies vadovo patarėjų grupė pradėjo susitikimus su kandidatais į ministrus. Pasak S. Krėpštos, procesas tik prasidėjo, su kandidatais dar susitiks prezidentas Gitanas Nausėda, o išvados bus pateiktos vėliau.

„Šį atrankos procesą mes tik pradėjome, vakar turėjome pirminį susitikimą, išsamų pokalbį patarėjų lygmeniu, bet procesas nėra baigtas. Su kandidatais planuoja susitikti ir prezidentas bei turėti pokalbius. Toliau žiūrime, analizuojame praeityje nuveiktus darbus, pasiektus rezultatus, išsilavinimą ir kitus dalykus“, – antradienį „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija sakė S. Krėpšta.

Jo teigimu, patarėjai G. Nausėdai pateiks išvadas, įvertinę kiekvieną kandidatą.

Toliau žiūrime, analizuojame praeityje nuveiktus darbus, pasiektus rezultatus, išsilavinimą ir kitus dalykus.

„Galutines išvadas dėl kandidatų tinkamumo eiti pareigas pateiksime po visko“, – teigė S. Krėpšta.

Kalbėdamas apie valdančiųjų galimybes antradienį patvirtinti Ingridos Šimonytės kandidatūrą į premjerės pareigas, S. Krėpšta teigė, kad reikia palaukti balsavimo Seime rezultatų.

„Palaukime šios dienos rezultatų. Valdančioji koalicija turbūt skaičiuoja balsus, modeliuoja situaciją ir yra nusiteikę surinkti balsų, tai nereikėtų skubėti. Akivaizdu, kad ši kandidatė į premjerus turi naujos daugumos pasitikėjimą“, – pridūrė G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Da

neskubėkim busim pirmi, yra o kiek laiko dar ir korona virusas sukasi kankina drebina palaukim spėsim juk niekas ankščiau vaiku negymdo, net ir pernešjuoja moteris ir kas nutinka juk atėina į šita svieta iš nežinios žmogeliukas ,o mes vis draskomes ir dėl kuo, ar badas ar karo sukuriai, juk ne taika ir draugystė ir laisva šalis reikia neskubomis priimti tvirtinti ir matuoti kad nenukripu į šona statomas dangoraižys kreivas nestovės sugrius tada komanda ir nauseda matuok dešimt kartu o juostele viena syki nukirpk tada tikra nauda bus, iki koronai pasibaigs ,o ar nėra prezidenturos komandos leiskime prezidento komandai suformotai tegul padyrba gal ir nauda pajusime geroves valstybes kurymui, parodik savo sugebėjimus, skandalu bus mažiau , seimas nusibodo tegul bėga koronas gydytis, atsibodo mulkiai juk 31 metai kaip barnios skandalai ir praskolinta šalis liko, mažiau bus išlaikytiniu, biudžetas išaugs ,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS