S. Skvernelis sunkiai įsivaizduoja „valstiečių“ koaliciją su konservatoriais | Diena.lt

S. SKVERNELIS SUNKIAI ĮSIVAIZDUOJA „VALSTIEČIŲ“ KOALICIJĄ SU KONSERVATORIAIS

Premjeras Saulius Skvernelis sunkiai įsivaizduoja, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) po Seimo rinkimų galėtų formuoti valdančiąją koaliciją kartu su konservatoriais.

Jo teigimu, pagal dabartinį konservatorių ir „valstiečių“ bendravimą net didžiausias optimistas nematytų šių partijų dirbančių kartu valdančiojoje daugumoje.

Šiandien sunkiai įsivaizduoju tokią koaliciją, bet, grįžtant į 2016 m., tai buvo pakankamai realus dalykas, bet nepavyko.

„Jeigu (...) rinkimus laimės Tėvynės sąjunga, jie bus ta politinė partija, kuri natūraliai, pagal parlamentarizmo tradicijas įgys teisę formuoti valdančiąją koaliciją ir ką jie matytų partneriais, matyt, reikėtų jų klausti“, – pirmadienį delfi.lt sakė S. Skvernelis.

Paklaustas, ar LVŽS ir Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai vis dėlto galėtų dirbti kartu daugumoje, S. Skvernelis atsakė, kad tokį scenarijų sunku įsivaizduoti.

„Šiandien sunkiai įsivaizduoju tokią koaliciją, bet, grįžtant į 2016 m., tai buvo pakankamai realus dalykas, bet nepavyko. Dabar pagal tą bendravimą, kurį mes turime tarpusavyje, tai, matyt, čia net didžiausias optimistas to negali įsivaizduoti. Manau, kad „valstiečių-žaliųjų“ sąjungos ir konservatorių koalicijos negali būti, nors nežinau, kokia bus partijos politinė valia 2020-aisiais“, – pridūrė premjeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Rasa

SKVERNELI nepanikuokit jus dar tikrai pakilsit ir tauta jums padės jus reikalingi jus neleisit tam aferistėliu vokti ir tai šimonei tratint lietuva Neaišku kaip iviko bet žmones daugiau tiki kad komunistelio lansbergyno afera nes išeini iš balsavimo visi keikia lansbergynius o čia prašau laimėjo juk ne mums perprasti ko išmoko kgb grybė ir lansbergys

kauniete TO TOMAS

ŽINAI VARGŠELI TAIP DŽIAUGIESI TOMAI ATRODAI KAD AUKSO PUODA IŠLOŠEI BET ANTIEK DURNAS KAD NESUPRANTI KADTAS PUODAS NE TAU NE TAVO ŠEIMAI NE TAVO VAIKAM O GABRIUKAM O TOS TRAŠOS TAI TIK LANSBERGYNO POLITIKA ŠUDA PAPYLTI ANT DORO SAŽININGO KARBAUSKIO RUOŠKIS VIŠTU GAUDYTI I EUROPA IR DAR PASIGOGLINK IR SUŽINOSI KAD ŠIS DORAS SAŽININGAS ŽMOGUS VEINAS IŠ DAUGIAUSEI PADEDANTIS ŽMONĖMS TAUTAI JIS DIDELE DALI SAVO UŽDARBIO SKIRIA TIEM KAM REIKE PAGELBOS NET 2 NESENAI SERGANČIAM VAIKAM SUMOKĖJO UŽSIENYJE UŽ OPERACIJAS

tomas

Tai jau tikrai sunku įsivaizduoti, kad konservatoriai jungtųsi su rusiškų trąšų smarve persisunkusiais karbauskininkais. Kas gali jungtis su pagyrūnais, melagiais, šantažuotojais? Nebent kirkiliniai, kuriems jau kelio kitur nebelieka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS