„Senaisiais bebrais“ socialdarbiečius pavadinęs R. Masiulis supykdė G. Kirkilą | Diena.lt

„SENAISIAIS BEBRAIS“ SOCIALDARBIEČIUS PAVADINĘS R. MASIULIS SUPYKDĖ G. KIRKILĄ

Socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) pirmininkas Gediminas Kirkilas teigia, kad „socialdarbiečiai“ koalicinėse derybose Susisiekimo ministerijos vadovo posto nesiekia, tačiau šios ministerijos vadovui Rokui Masiuliui siūlo jau dabar atsistatydinti.

„Mes Susisiekimo ministerijos nereikalaujame, be reikalo ponas Rokas Masiulis pergyvena... Pergyvena jis tikriausiai ne be reikalo – ne spaudai šnekant (...) Aš manau, kad jis nebuvo kooperatyvus šioje Vyriausybėje ir bandė vaidinti kažkokį visiškai atskirą, kažkokį keistą vaidmenį. Nors pats savo darbų nevykdė. Dangstosi, kad kovoja Kelių direkcijoje dėl skaidrumo, kažką tai daro, bet programa net neįvykdyta, net nepradėta šių metų programa vykdyti. Tai, manau, (...) jis pats turėtų atsistatydinti“, – lrytas.lt laidai „Ne spaudai“ teigė G. Kirkilas.

G. Kirkilas taip pat atsakė į R. Masiulio komentarus, kuriuose pastarasis LSDDP pavadino „senaisiais bebrais“. Pasak G. Kirkilo, tai rodo R. Masiulio kultūros stoką.

„Aš vertinu kaip žemą politinės kultūros lygį, o tuo labiau, kad žmogus toje Vyriausybėje yra dirbęs anksčiau, anoje kadencijoje, dėl to tai dar keisčiau atrodo“, – teigė jis.

ELTA primena, kad susisiekimo ministras R. Masiulis, komentuodamas kalbas apie jo pasitraukimą, teigia, kad, jeigu taip nutiktų, jis viliasi, jog į ministeriją negrįš dirbti „senieji bebrai“, susisiekimo sektorių pavertę pelke. Jo teigimu, būtina principingai tęsti pradėtus tyrimus, o esą „bebrai“ tas bylas galėtų panaikinti.

„Pastarosiomis dienomis netyla kalbos dėl postų dalybų ir ministrų likimų. Taip jau yra – ministras visada yra ant parako statinės, reikia būti susitaikius su likimu, ir kadangi ne aš sprendžiu tuos klausimus, o kiti žmonės sprendžia, kaip nuspręs, taip ir bus“, – savo feisbuko paskyroje, komentuodamas interviu „Delfi“, rašė R. Masiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (49)

tomas

Teisybė akis bado.

Anonimas

Kirkilas dar vienas šalies naikintojas.Šitiek metų valdžioje sedi tik dėl savo gerivės,melagis ,vagis. Vardan Lietuvos visiškai nieko gero nepadaręs,pažadų maišas. Nei sąžinės ,nei gėdos šis žmogus neturi.Jo tikslas dabar pasidaryti sau renrą ,prastumti įstatymą ,kad iki gyvenimo galo užsitikrintų savo gerą materialinę padietį. Niekšas ,aferistas eik lauk iš seimo,atsibodęs iki gyvo kaulo...

taip lengvai

neįveiksi partškolos auklėtinių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS