Socialdemokratų rinkimų sąraše ekonomistą R. Lazutką pakeitė V. Targamadzė | Diena.lt

SOCIALDEMOKRATŲ RINKIMŲ SĄRAŠE EKONOMISTĄ R. LAZUTKĄ PAKEITĖ V. TARGAMADZĖ

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) rinkimų sąraše ekonomistą Romą Lazutką pakeitė švietimo ekspertė Vilija Targamadzė.

„R. Lazutka buvo sutikęs kandidatuoti, bet dėl asmeninių priežasčių apsisprendė likti akademinėj veikloj, bet jo socialinės politikos nuostatos ir toliau lieka programoj ir mes toliau bendradarbiaujam“, – BNS sakė socialdemokratų lyderis Gintautas Paluckas.

R. Lazutka buvo įrašytas penktu numeriu LSDP rinkimų sąraše. Susisiekti su ekonomistu BNS telefonu nepavyko.

G. Paluckas patvirtino, jog R. Lazutką rinkimų sąraše keičia Vilniaus universiteto Ugdymo mokslų instituto profesorė V. Targamadzė.

„Į sąrašo penktą vietą vietoje R. Lazutkos ateina profesorė, švietimo ekspertė V. Targamadzė, jau užregistruotas sąrašas, visi pareiškiniai dokumentai patekti, ir kartu keliaujam per rinkimus“, – teigė G. Paluckas.

„Mes bendradarbiavom ruošdami savo švietimo politikos dalį ir iš to – bendras dalyvavimas rinkimuose. Argumentas labai paprastas – publikacijomis ir seminarais švietimo sistemos neišgelbėsi, riekia imti į rankas, eiti į Seimą, užtikrinti parlamentinę kontrolę“, – teigė socialdemokratų lyderis.

LSDP sąrašą Seimo rinkimuose veda G. Paluckas, pirmajame dešimtuke daugiausiai yra dabartiniai ir buvę Seimo nariai.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vija

Lietuviai nesugeba valdyti savo šalį akivaizdžiai.O manau greizto teisingo zmogaus reikia.Kurio nenupirksi ir napapirksi.Manau aš galeciau tokia būti. Man nereikia turtų, nes gyvenimas per trumpas ,nespeji jais pasidžiaugti.Ir manau kad visi zemeje žmones turi teisę gyventi patogiai, garbingai,turi tureti viską kas reikalinga garbingam gyvenimui.

Vika

Sita gruziniškos kilmes moteris pagal amžių netiktų polikoje ,nes tokio amžiaus žmonės yra nurasyti Lietuvoje ,kaip nepajegus ,psichiskai nesveiki.V.Landzbergis tame sąraše taip pat turi būti.Nors mano požiūris kitoks,tokio amžiaus žmonės turi didelį bagažą žinių ,gyvenimo patirties, tai ne taip kaip geltonsnapiai,barzdas užsiaugina kaip kurie ,kad atrodytu solidžiau.Barzda grožio nedadeda ,atvirkščiai,durnumo laipsnį parodo.Barzdoti neturėtų būti Seime, nes gadina įvaizdį visi Lietuvos seimo.

Olivija

Tai negi neberandate tinkamų žmonių!!!!!!!! Ką gi gali pasakyti šita moterėlė?????? Kiek kartų girdėjau kalbant apie mokyklą, tai nieko aiškaus, kažkokie svaisčiojimai apie švietimą. Ne tokių žmonių reikia seime!!!!!!!!!!!!??????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS