Už kitus kandidatus rinkimuose agitavusiems konservatoriams – partijos įspėjimas | Diena.lt

UŽ KITUS KANDIDATUS RINKIMUOSE AGITAVUSIEMS KONSERVATORIAMS – PARTIJOS ĮSPĖJIMAS

Dėl agitacijos už kitus kandidatus prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose Tėvynės sąjungos-Krikščionių demokratų partijoje įspėti keturi nariai, BNS informavo partijos Priežiūros komiteto pirmininkas Valdas Benkunskas.

„Keturi partijos nariai iš to sąrašo buvo įspėti. Jie proaktyviai veikė – viešais pasisakymais ir kitais veiksmais agitavo už kitą kandidatą, kai partija savo lėšas skyrė savo remiamam kandidatui“, – sakė V. Benkunskas.

Anot jo, įspėti partijos nariai prezidento rinkimuose agitavo ne už konservatorių iškeltą Seimo narę, ekonomistę Ingridą Šimonytę, o už Gitaną Nausėdą bei Arvydą Juozaitį, taip pat Europos Parlamento rinkimuose įspėti partijos nariai agitavo už Centro partijos narius.

V. Benkunskas teigė pavardžių atskleisti nenorintis, nes tai partijos vidinė informacija.

„Įspėjimas nesukelia jokių pasekmių, tai tiesiog dėmesio atkreipimas, kad reikia įsivertinti ir partijos pareigų aspektą“, – teigė V. Benkunskas.

Ketvirtadienį žurnalistas Andrius Tapinas savo „Facebook“ paskyroje paviešino partijos Vykdomojo rinkimų štabo vadovo Andriaus Vyšniausko raštą, kuriame prašoma partijos Priežiūros komiteto įvertinti rašte įvardintų partijos narių agitaciją už kitus kandidatus.

„Facebook“ nuotr.

Rašte išvardinti Vilniaus Antakalnio skyriaus konservatoriai Tadas Bruzgulis ir Audris Narbutas, taip pat Petras Mendeika iš Senamiesčio skyriaus, Marius ir Rimantas Dagiai – iš Grigiškių, Virginija Juodzentienė – iš Verkių, Vilija Aleknaitė-Abramikienė – iš Žirmūnų skyriaus.

Taip pat rašte minimas Jokimas Tamulionis iš Panevėžio miesto skyriaus, Rimantas Jurevičius – iš Zarasų rajono bei Aistis Stalaučinskas – iš Kaišiadorių rajono skyriaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

O kada pradėsit mirties nuosprendžius vykdyt, broileriuk?

O kur demokratija ? )

Taigi baigiate ,,patryjotai,, užsirėkti ,,matydami ,, tik ,, valstiečius ,, ir Karbauskio ,, diktatūrą,, ))) kiek aimanavo visokie mateliai , džiugeliai prieš nukeliaudami pas konservatorius ? Ir Pranckietis turi ,, atsilaikyti,, prieš diktatūrą ? Dugnas ir politinis šiukšlynas , mano galva , liko iš konservatorių partijos )))

konservatorių spindesys ir skurdas

Nusigyveno. Tikriausiai, suskils ir išsivaikščios. Nežinau kito tokio pavyzdžio istorijoje, kai partija būtų iššvaisčiusi tokį didelį potencialą ir rinkėjų pasitikėjimą. Kas įdomiausia, savo klaidų jie nemato ir jų netaiso, jie tik kaltina visus kitus. :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS