V. Blinkevičiūtė: žmonės Vyriausybę kritikuoja pagrįstai | Diena.lt

V. BLINKEVIČIŪTĖ: ŽMONĖS VYRIAUSYBĘ KRITIKUOJA PAGRĮSTAI

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė sukritikavo Vyriausybės ir atskirų jos ministrų bandymus suvaldyti migracijos krizę.

Partijos pirmininkė akcentavo iš ministrų ypač pasigendanti politinės vadybos.

„Vidaus reikalų ministrė (Agnė – ELTA) Bilotaitė sako, kad pasienio ruožuose, savivaldybėse turi būti nepaprastoji padėtis. Už pusvalandžio išstoja krašto apsaugos ministras (Arvydas – ELTA) Anušauskas, sako ne, nereikia jokios nepaprastosios padėties“, – LSDP tarybos posėdyje teigė V. Blinkevičiūtė.

„Mano mielieji, aš aštuonerius metus išdirbau ministre ir nemačiau tokio chaoso, kad tokiais svarbiais, jautriais Lietuvai visapusiškai klausimais Vyriausybės nariai nesusėda už bendro stalo ir neišdiskutuoja, nepriima svarbių sprendimų“, – akcentavo politikė.

V. Blinkevičiūtė taip pat pabrėžė, kad kuo skubiau būtina spręsti klausimus, susijusius su prieglobsčio suteikimu neteisėtiems migrantams.

„Reikia greičiau spręsti procesą (prieglobsčio – ELTA) statuso suteikimo arba nesuteikimo, reikia rimtai dirbti dėl jų išsiuntimo, jeigu neturi statuso su tomis trečiosiomis valstybėmis arba kilmės šalimis. Reikia labai rimtai dirbti su integraciniais procesais. Niekur nedingsime, jeigu liks tie žmonės mūsų valstybėje. Ir į tai reikia investuoti“, – sakė ji.

LSDP pirmininkė taip pat pabrėžė, kad visuomenės kritika Vyriausybei yra pagrįsta, ir akcentavo ministrų veikloje pasigendanti politinės vadybos.

„Pagrįstai mūsų žmonės kritikuoja Vyriausybę, yra nusivylę jos veikla. Todėl rekordiškai krito pasitikėjimas Vyriausybės nariais. Akivaizdu, kad kai kurie ministrai padarė nemažai klaidų. Aš tikrai suprantu, kad ministro pozicija yra labai sunki. Tikrai suprantu, kad yra sudėtingos situacijos, bet nėra laiko mokytis“, – sakė V.  Blinkevičiūtė.

„Ministro pozicija nėra pirmoko pozicija, todėl reikia būti pasirengus bet kokioms situacijoms. Aš pasigendu, žiauriai pasigendu politinės vadybos“, – pabrėžė ji.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

laima

zinoma, kad kritikuoja pagristai, nes tiems visko pertekusiems ponams, kurie vadina save valdzia, visai nerupi tie zmones kurie jiems ir suteikia ta gera ir sotu gyvenima.Todel musu ponija noredama pasirodyti dosni ir gera seria tuos dykaduonius migrantus restoraniniu maistu, rupinasi ju buitimi ir tyciojasi is musu pensininku ir visu kurie vos gala su galu suduria.

Hj

Valdžia elgesi kaip fašistai

Kaunas

Tauta neišisirinko ,jie patys savavališkai perėmė valdžią po rinkimų ,nors rinkimai turėjo būti neužskaitytais ,nes balsavo Lietuvos žmonių mažiau kaip 48%.Buvo karantinas ,todėl rinkimai neturėjo būti organizuoti o Seimo nariai toliau turėjo eiti savo pareigas, kol baigtis karantinas.G.Landsbergis su visa komandą privalo palikti Seimą ir ne tik konservatoriai bet visi kurie perėmė valstybės valdymą po neįvykusiu rinkimų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS