Dėl kontakto su sergančiuoju COVID-19 izoliuojasi ministrė M. Navickienė | Diena.lt

DĖL KONTAKTO SU SERGANČIUOJU COVID-19 IZOLIUOJASI MINISTRĖ M. NAVICKIENĖ

Dėl kontakto su sergančiuoju COVID-19 nuo pirmadienio izoliuojasi socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė, ji darbą tęs nuotoliniu būdu.

Ministerijos atstovė spaudai Edita Banienė informavo BNS, kad M. Navickienė jaučiasi gerai, jokių simptomų nejaučia, jai taip pat pirmadienį atliktas testas, kuris buvo neigiamas.

Atstovės teigimu, užsikrėtęs ministerijos darbuotojas informavo ir mažos rizikos sąlytį turėjusius kolegas, kurie taip pat nuo pirmadienio dirba nuotoliniu būdu.

„Jiems rekomenduota 14 dienų stebėti savo sveikatos būklę“, – teigė E. Banienė.

Jos teigimu, taip pat buvo dezinfekuotos ministerijos patalpos.

Anot ministerijos atstovės spaudai karantino metu 95 proc. ministerijos darbuotojų dirba nuotoliniu būdu.

Darbo vietose ministerijoje dirba tik politinė komanda, Ekstremalių situacijų operacijų centro nariai ir penki aptarnaujančio personalo darbuotojai, kurie savo funkcijų negali atlikti nuotoliniu būdu.

Kiti ministerijos darbuotojai į savo darbo vietą gali atvykti tik esant būtinybei, gavę Ekstremalių situacijų operacijų centro leidimą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Srkl.

Geros darbo sąlygos , nieko neveiki ir gauni pinigus.Loviniams labai patogi pandemija.Reiketu pasekti ,kaip laikysis ir laikosi karantino visi Seimo nariai.

4

Nesveiko proto žmonės, izolioliuojasi vieni nuo kitų, o gal geriau mirties bausmė iškart, kad užsikrėtei ar šalia užsikrėtusiojo praėjai. Idiotai.

Ū

Dvėsk, išgama
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS