Į Alytaus gaisravietę atvyko pats G. Nausėda: sako, pamoka bus išmokta | Diena.lt

Į ALYTAUS GAISRAVIETĘ ATVYKO PATS G. NAUSĖDA: SAKO, PAMOKA BUS IŠMOKTA

Prezidentas Gitanas Nausėda, pirmadienį apsilankęs Alytaus gaisravietėje ir ją apžiūrėjęs sako, kad bus siekiama įdiegti mechanizmą, kuris aiškiai nustatys taisykles kuo efektyvesniam tokių situacijų valdymui ir aiškiai nustatys atsakomybių paskirstymą.

Pamoka bus išmokta, tvirtina šalies vadovas.

„Dabar laikas ne emocijoms, kurios liaupsina arba linčiuoja, o šaltiems nervams, kurie mums visiems reikalingi, kad įvertintume situaciją, atliktume namų darbus ir kitą kartą ekstremalią padėtį valdytume kaip iš vadovėlio, o ne kaip išeina“, – rašoma G. Nausėdos feisbuke.

Dabar laikas ne emocijoms, kurios liaupsina arba linčiuoja, o šaltiems nervams, kurie mums visiems reikalingi, kad įvertintume situaciją.

Jo teigimu, antradienį Vilniuje susitiks visų atsakingų institucijų vadovai, kuriems bus siūloma Alytaus padangų įmonėje „Ekologistika“ kilusio gaisro gesinimo metu išmoktas pamokas perkelti į ekstremalių situacijų valdymo mechanizmą, kuriame visiems bus aiškiai paskirstytos atsakomybės.

„Šiandien Alytuje padėkojau ugniagesiams, apžiūrėjau gaisravietę, o rytoj Vilniuje susitiksiu su atsakingų institucijų vadovais. Mano pasiūlymas jiems bus aiškus ir nedviprasmiškas – perkelti Alytuje išmoktas pamokas į ekstremalių situacijų valdymo mechanizmą. Kiekvienas nelaimės likvidavimo proceso etapas turi turėti konkretų šeimininką ir atsakingą asmenį. Kolektyvinė atsakomybė yra jokia atsakomybė. Pamoka bus išmokta“, – pridūrė G. Nausėda.

GALERIJA

  • Į Alytaus gaisravietę atvyko pats G. Nausėda: sako, pamoka bus išmokta
  • Į Alytaus gaisravietę atvyko pats G. Nausėda: sako, pamoka bus išmokta
  • Į Alytaus gaisravietę atvyko pats G. Nausėda: sako, pamoka bus išmokta
Fotobanko, feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (37)

...

Šiaip tai įdomu kodėl po jo apsilankymo ten vėl gaisras prasidėjo?.. :s

ponas

megsta pasipuikuoti:As Prezidentas,ir sypsenele ironiska ir visas jo darbas Lietuvos ir Tautos vardan. Gaisras is dangaus nenusileido,kaltas savininkas,nes pro pirstus ziurejo i esama priesgaisrines irangos ir priesgaisrines saugos trukumus ,jis kaltas del gaisro ir turetu atsakyti pilnai uz gaisro padarinius. 141mokosi ir niekaip neismoksta dirbti L R Konstitucijai ir Lietuvos intetesams,uztat labai kruopsciai priziuri nuosavus uabus ,ko nepasakysi apie darba valstybei ir Tautai, kuri juos delegavo i valdzia.

Ryžkovas ir Sliunkovas

pagaliau išdrįso ir jo puikybė pasirodyti, kai jau jokio pavojaus nėra. bet vistiek po skėčiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS