MRU: V. Valentinavičiaus išsakyta nuomonė dėl premjero nėra universiteto pozicija | Diena.lt

MRU: V. VALENTINAVIČIAUS IŠSAKYTA NUOMONĖ DĖL PREMJERO NĖRA UNIVERSITETO POZICIJA

Mykolo Romerio universiteto Komunikacijos skyriaus vedėjas Vaidotas Norkus sklaido premjero Sauliaus Skvernelio abejones ir teigia, kad universiteto docento Virgio Valentinavičiaus išsakyta nuomonė tikrai nėra oficiali universiteto pozicija.

„Universitetas kaip institucija gali išdėstyti savo oficialią nuomonę dėl mokslo, studijų, tyrimų, švietimo politikos, tačiau jame dirbančių dėstytojų pasisakymai viešoje erdvėje negali būti traktuojami kaip oficiali institucijos pozicija. Be to, kritiškų nuomonių gali būti pačių įvairių, o universitetas neužsiima dėstytojų asmeninių įžvalgų ir nuomonių cenzūravimu. Premjerui linkime tik paties geriausio, nepriklausomai nuo to, kokią kritiką jo atžvilgiu išsakė MRU politologai“, – sako V. Norkus.

Mykolo Romerio universiteto docentui Virgiui Valentinavičiui viešai išsakius savo nuomonę, ar dėl ligos premjerui S. Skverneliui nebūtų protingiau laikinai arba visiškai atsistatydinti iš einamų pareigų, per trečiadienį vykusią spaudos konferenciją premjeras Saulius Skvernelis svarstė, ar tai yra oficiali universiteto pozicija.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

ALGUTI, Šerchano negarbinęs negali?.. :s

ALGIS

PREMJERE, nesileiskit , kad tokie ale visko žinovai , kaip Valentinavičius žemintų JUS , SĖKMĖS , SVEIKATOS , NUSISPJAUKIT Į NENAUDĖLIŲ PUSĘ IR PIRMYN .

ka ciulba riomerines profkes ,,,docentai,,,,

ne riomerines profkes pozicija -visa profke stovi kitokioj poz..........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS