Premjeras ragina savaitgalį pas mamas nevykti | Diena.lt

PREMJERAS RAGINA SAVAITGALĮ PAS MAMAS NEVYKTI

Premjeras Saulius Skvernelis, artėjant Motinos dienai, teigia, kad laikantis saugumo reikalavimų kapines aplankyti galima, tačiau ragina laikytis rekomendacijos ir savaitgalį nevažiuoti sveikinti mamų.

„Kapai yra viena situacija – laikantis tam tikrų saugumo sąlygų, kad nebūtų masinis antplūdis, taip. O vykti pas mamas kiekvienas pasirinks, bet yra gydytojų, epidemiologų rekomendacija nelankyti, tai tokios rekomendacijos reikia laikytis“, – žurnalistams Seime sakė Vyriausybės vadovas.

Jo teigimu, savaitgalį papildomų judėjimo ribojimų kaip per Velykas imtis neketinama.

„Ribojimų, apribojimų drastiškų nebus, tiesiog tiek policija, tiek kitos struktūros, kurios turi kontroliuoti, kaip laikomasi karantino sąlygų, jos turės, aišku, aktyviau dirbti, bet rekomendacijos išlieka tos pačios“, – teigė S. Skvernelis.

„Jeigu yra galimybė nekeliauti, tai nekeliauti ir, svarbiausia, kad jeigu yra galimybė nebendrauti su savo artimaisiais, kurie yra rizikos grupėse, tai to nedaryti“, – pridūrė jis.

Lietuvoje dėl koronaviruso grėsmės kovo 16 dieną paskelbtas karantinas, jis galioja iki gegužės 11 dienos.

Karantino metu rekomenduojama būti namuose, išeiti iš jų tik būtinaisiais atvejais, taip pat ir nelankyti vyresnių giminaičių, kuriems koronavirusas yra pavojingiausias.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

čempionas ,

dėti rėikia ant ju dudeli, b. kur matyta atėmė šv velykas pavogė, viska iš mūsų be teises jokio klausimo, toliau užrašus dydžiulius užrašė, iškabintus plakatus ant pakėlymo, su antraštėmis, geri vaikai tėvus nelanko, juk ir mamos diena jau nubėgo ir kitos šv, jau po biski nurašytos, bažnyčios uždarytos nors ne valkatos mes esam o ir ne iš bezdžioniu kiles kunigai bujo savo garbinga žodi ištarti pasakyti, tik mes buvome per amžius šeimininkai taip neliskite ne į savo reikalus čia yra vedami evangelijos žodžiai, pagal šv rašta tykybos katoliku gyvenimo eiga turės viska nugalėti o kiek reiks taip tegul išeina pas aukščiausia atsirinkimas turi būti juk žmonijos yra per daug, kur matyta 1959m, buvo surašymas pasaulio šaliu, taip tada tik buvo , du milijardai, su trupučiu, va jums ponai kas vyksta šiandien, nėra kur dėti toki žmoniu skaičiu, moliarijos koronos19, ,adid visokios nepagydomos lygos vėžys eda širdies smugiai, galvos smegenu kraujo užsiliejimai trombozes koju netekima, plaučiai,

tikrai atrodo

Galėsim visi važiuot į laidotuves tėvų tuoj. Durneliai, tos motinos greičiau užsibaigs nuo depresijos ir širdies ligų, nei nuo koronos. Jie dar tikisi, kad po metų tėvus rasim. Dar įdomumas, kad ir daktarai nepriima, nustato diagnozę telefonu. Giriasi šeimos daktarė kaip gerai Veryga padarė - konsultacijos telefonu. Gal kardiogramą telefonu padaro ar plaučius peršviečia?

Morta

Visus valdžiažmogius reikia suvaryti į gyvulių vagoną r užrakinti, kad nematytų savo mamų. Paikti be maisto, be vandens.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS