Tirpsta eilės kompensuojamiems protezams gauti | Diena.lt

TIRPSTA EILĖS KOMPENSUOJAMIEMS PROTEZAMS GAUTI

  • 12

Panevėžio teritorinė ligonių kasa praneša, kad po ilgų metų pagaliau ėmė tirpti milžiniškos eilės kompensuojamiems protezams gauti, praneša LNK žinių tarnyba.

Eilių rekordas siekė net 12-a metų, todėl ne paslaptis, kad kai kurie pensininkai protezų sulaukdavo jau po mirties.

Teigiama, kad eilės suvaldytos iš Privalomojo Sveikatos draudimo pradėjus skirti dvigubai pinigų, be to lėšos imtos skaičiuoti ne pagal gyventojų skaičių, o realiai pensininkų, kurie tų protezų ir laukia.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

to anonimas

šiaip tai mūsų visuomenė jau daug metų senėjo, nes jauni išvažiuodavo, taip kad logiškai mąstant - senolių tik daugėjo, bet eilės ėmė tirpti tik dabar gavus daugiau lėšų

ggg

Šimtą procentų pritariu Daliai,man tokia pat situacija.Tik po trijų metų po kompensacijos gavimo įrašys į eilę...Kodėl,jei už protezus moku iš karto ir nelaukiu kol ateis ta "tariamoji" eilė ?Tik susitvarkiusi ir apmokėjusi laukiu kompensacijos. Pirmą kartą kompensaciją gavau po keturių metų.....ir dabar reikia laukti tris metus kol įrašys į eilę.Kodėl tokia baisi tvarka,neaišku ?Kodėl tiek brangūs implantai ?Kodėl nė kiek nekompensuojama?Kaip gyventi su keliais dantimis burnoje?

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS