A. Veryga: nėra jokių abejonių, kad karantinas bus tęsiamas | Diena.lt

A. VERYGA: NĖRA JOKIŲ ABEJONIŲ, KAD KARANTINAS BUS TĘSIAMAS

Laikinasis premjeras Saulius Skvernelis sako, kad kol kas dar anksti vertinti karantino režimo rezultatus.

„Anksti vertinti. Manau, kad tikrai tas optimizmas, kuris kelis kartus jau buvo pasikartojęs, (yra – ELTA), bet dar palaukime šios savaitės pabaigos, pasižiūrėsime Visų Šventųjų šventės įtaką. Faktas, kad tikrai blogiau neturėtų būti, o ar tas pagerėjimas bus toks, kokio mes laukėme ir tikėjomės, matysime“, – antradienį žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

ELTA primena, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga yra patikinęs, kad Vyriausybei bus siūloma pratęsti karantino visoje šalyje režimo terminą.

„Planuoju siūlyti ir nėra jokių abejonių, kad jis bus pratęsiamas“, – sakė A. Veryga.

Paklaustas, ar karantinas galios ir Kalėdų metu, ministras sakė, kad dar anksti į tai atsakyti. Visuotinis karantinas Lietuvoje galioja nuo lapkričio 7 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Tęskit

Kol ekonomika visiškai žlugs ir silpnus galutinai sunaikins - finansiškai ir fiziškai ( negydydami kitų ligų)

S.S.S.

pats Veryga pripažino, kad kai atsiras vakcina, ji nebus ilgalaikė, o reikės vakcinuotis kiekvienais metais kaip ir nuo gripo. Tai dar kartą patvirtina, kad tai yra gripo atmaina ir šis virusas niekur nebedings kaip ir gripas. Kas skiepijos nuo gripo, tie gal skiepysis ir nuo šio virusio, kas nesiskiepijo, tas ir nesiskiepis.

Semionas

Kuhr mehras ? Kaunas - be valdzios?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS