50 zoologinės sklaidos atspalvių | Diena.lt

50 ZOOLOGINĖS SKLAIDOS ATSPALVIŲ

Kai vieną dieną buvo paskelbta, kad jau visai numirė R. Kadyrovas, o kitą – kad jis gyvas, o po to vėl – kad nebegyvas, bet vis tiek vartosi „Tiktoke“, kilo klausimas, kas vyksta su mūsų viešuoju lauku? Išprotėjome?

Vienas soc. tinklų pilotas patikėjo, jog musmirės – nenuodingos, ir jų prisirijęs ėmė taip klejoti, kad vos negrąžino sutvėrėjui galūnių. Riaušininkų teisme pil. I. Alijevas atsiprašė pareigūnų už ataką vištų kiaušiniais ir teisėjams apreiškė, jog apie maišto planus sužinojo iš feisbuko sėbrų.

Dar kiti piliečiai ėmė rinkti parašus peticijai, kad nebebūtų tiražuojama L. Suodaičio ir V. Siegel „buble gum“ periodika. Tačiau tauta laukia viešųjų aprašų apie „aukštuomenės“ barbių kariaunos eilinės – eksprezidentaitės naują „tašę“ iš Paryžiaus, kad paskui galėtų pasijuokti ir pasityčioti.

Kur besidairysi – vis 50 pilkų pamišimo atspalvių.

Į ką pavirto ir ko verta viešoji informacija, kuri yra komponuojama tik iš socialinių tinklų pašlavų, o profesionalioji žiniasklaida arba nyksta, arba persmirsta tuo pačiu feisbukinių durnysčių tvaiku?

Štai LRT savo garsiąsias spaudos apžvalgas pakeitė soc. tinklų apžvalgomis, tarsi normalios žiniasklaidos jau nė nebebūtų. Nac. transliuotojas mieliau pasikapsto po tą virtualųjį sąvartyną, drąsiai ekrane rodydamas feisbuko paskyras su visomis klaidomis. O ir pasirinkimai – stulbinantys. Pvz., rugsėjo 18-osios rytą laidos vedėja puolė analizuoti veidaknygėje išguldytus kairiosios visažinės E. Švenčionienės išvedžiojimus.

Tai čia toks turinio sklaidos stebuklas už 63 biudžeto milijonus? Tik kodėl turėtume taip brangiai studijuoti tą gyvąją zoologiją?

P. S. Vakar tos pačios ryto laidos vedėjas buvo aprengtas mėlynu kostiumu ir rudomis kojinėmis. Šiaip jau net klounai žino, kad kojinių spalva derinama prie kelnių, o ne prie batų spalvos.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

pastabėlė

Peržvelgus šio ryto Kauno dieną, susidaro įspūdis, kad redakcijai svarbiausia aprašinėti kriminalus, o straipsniai apie Kauno modernizmo architektūros įtraukimą į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą kažkur apačioje ir jų labai mažai...

Klpd.

Gerai čia Pocius užgriebė - LRT nesamones. Tiksliau, jų nenorėjimą bent kiek atidirbti didžiulius pinigus kasmet skiriamus Nacionalinio transliuotojo išlaikymui. Kam reikia iš pat ryto žiūrėt į laikraščius, paskui skaityt ką šiandien rašo pvz. ,,Lietuvos rytas", Respublika, ta pati mūsų ,,Klaipėda" ar ,,Vakarų ekspresas" kai galima atvertus kompe FB iš ten parodyt kokias kates, kas ką valgo pusryčių ar kaip kokia a'lia žvaigždytė plastikiniais papais:D) pirstelėjo? Dar galima pasistačius atviruką ragint visus skambint ir spėliot dėl prizo verto degtukų dėžutės:D) Nu žodžiu.. Pocius dar kartą pakėlė LRT apsurdus ir dabartinės valstybinės TV ,,žiniasklaidos" darbą. Tikrai nevertą 48 milijonų Lietuvos biudžeto pinigų ( o gal dabar jau ir daugiau..)Tik manau kad jiems dėl to ,,nei šilta, nei šalta":D)

jau geriau skaityt ,,kairiosios,,, Svencionienes

isvedziojimus , nei kad ,,desiniosios,,,lansbirkiniu Pedofilu ir ,,viduriniosios,, ONO,,, visu 78 lyciu ir isgamu nuotykius ir ,,nuopelnus ,,tratinant lietuvos vaikus ir tauta , jau nekalbant apie dobrovowzku ir pedo seimo kuriamus teisinius ,,,istatymus,,,... pons Pociau [ nezinau kuriai tu cia tai gaujai priklausai --jei nepatinka ,,kairioji,,]
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS