Laisvė – ne mums, o imigrantams? | Diena.lt

LAISVĖ – NE MUMS, O IMIGRANTAMS?

Skaitant laikraščius ar žiūrint televizorių suima didžiulis pyktis. Tiesiog stebiuosi mūsų šalies valdžia.

Kyla klausimas, kam tai naudinga, kad kasdien pildosi pabėgėlių gretos Lietuvoje?

Esu pensininkė, dirbau 32 metus ir gaunu 340 eurų pensiją. Taip pat turiu išlaikyti butą, reikia vaistų, higienos prekių.

Imigrantams skiriama po 900 eurų per mėnesį. Įdomu, už kokius nuopelnus? Ar kad jie savo išmatas deda į lėkštes ir grąžina mums?

Pokario metais irgi buvo pabėgėlių, bet jie džiaugdavosi gavę duonos kampą ir sriubos lėkštę. Ir nereikalavo degtinės ar vaisių.

Sovietiniais laikais visus nurodymus gaudavome iš Maskvos, o dabar – iš Briuselio. Tai kas pasikeitė, brangūs ponai? Kur ta mūsų laisvė?

Negalime tvarkytis savoje Lietuvoje pagal savo galimybes, papročius ar norus. Viską turime derinti su Europos Sąjunga. Ne tokios laisvės siekėme, kad savus žmones apleistų imigrantais. Ir dar atsiranda tų, kurie kovoja už jų teises.

O kas pakovos už mus? Brangieji ponai, sustatykite visą kariuomenę prie sienos, tada nė paukštis neįskris, ir nebeliks problemų, kurių patys ir prisidirbote.

Dar norėčiau parašyti keletą žodžių dėl skiepų. Tiems, kurie nesiskiepija, reikia ne loterijas ruošti. Tokie susirgę COVID-19 ir patekę į ligoninę tegul už gydymą patys susimoka.

Kai patys kišenę pakratys, visi jų artimieji eis skiepytis.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Trumpai ir aiškiai-lakoniškai

Anonimams ir kitiems neišsivysčiusiems,- taip 900Eurų mėnesiui vienam norinčiam gyvent geriau išlaikyti, nes dienai skiriama 30Eurų. Padauginkite su kalkuliatorium. jei žinote kiek mėnesis turi dienų...

vat taip va

kaip trumpai ir gerai ir aiskiai parasyta

Inga

Ponia teisi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS