Namudiniai ekspertai | Diena.lt

NAMUDINIAI EKSPERTAI

"Šviesiai apsirengusiai moteriai sunku sugadinti nuotaiką", – viena iš savo legendinių frazių mados ikona Coco Chanel pakomentuotų mūsų tautiečių liežuviais suplaktą kokteilį "Dubajaus spalvos". Et, panoro lietuvės politikės išlįsti iš tamsių drabužėlių – va kas gavosi. Nutarkavo galvas premjerei Ingridai Šimonytei ir ministrei Aušrinei Armonaitei, Jungtiniuose Arabų Emyratuose pasirinkusioms ryškius žydros ir geltonos spalvos drabužius.

Mūsų tautiečiai juk ne vien krepšinio, bet ir politikos, švietimo, ekonomikos, kultūros, mados ir t.t. reikalus išmano. Na, o stiliaus ir etiketo vingrybes tai išvis kaip voverytės riešutus gliaudo – turėjo galimybių pasipraktikuoti narstydami pirmųjų šalies ponių, valstybės vadovių ir kitų Lietuvą reprezentuojančių moterų aprangą.

Tik mūsų namudiniai ekspertai – kaip sugedęs barometras, jokios krypties nerodo: apsirengia valstybės ponios pagal protokolą – blogai, per nuobodu, paeksperimentuoja – blogai, per drąsu.

Mūsų namudiniai ekspertai – kaip sugedęs barometras, jokios krypties nerodo: apsirengia valstybės ponios pagal protokolą – blogai, per nuobodu, paeksperimentuoja – blogai, per drąsu.

Na, kaip Indijoje, dėl plėšytų džinsų nekaltiname jaunimo moraliniu nuosmukiu ir kitomis nedorybėmis, bet puritoniškumu pakvimpame. Jei jau atsistojo mūsų politikės prie šeichų – lįskite į sukneles iki žemės, denkitės plaukus! Kelnių kostiumai – negerai! Ir nesvarbu, kad mūsų premjerę su suknele, kaip ir Angelą Merkel, retai tepamatysi. Mados linčo teisėjai, posėdžiaujantys anoniminių komentarų srutose, visada vieną nuosprendį priima: kaltas!

"Man nesvarbu, ką jūs apie mane galvojate. Aš apie jus išvis negalvoju", – dar viena legendinės dizainerės, atvedusios į mados pasaulį moteriškus kelnių kostiumus, frazė. Už smokingą yra kliuvę ir rafinuotu stiliumi bei gerai apgalvota apranga garsėjančiai Meghan Markle, už ryškiaspalvius derinius – stiliaus deive vadintai princesei Dianai, tai ko gi čia mūsų politikėms pelenais galvas barstytis?! Ir tegul negraužia akių nė Agnės Širinskienės kartieji pipirai, už neva Dubajuje pravalgytus tautos pinigus šliūkštelėti į eilinės melagienos sriubą.

Jau ir taip gyvenimas kartais primena juodulio juodame kambaryje ieškojimą. Tebūnie spalvos! Gal ir mūsų galvelėse kada nors prašviesės.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Chi chi

O aš žinau, kas ketvirtą komentą parašė!

beskonybe

Coco dar ne taip issisaipytu is tu musu ,,drasiu,,valstybes moteru. storas siknas ispraudusiu i per ankstus ir ju visus trukumus isryskinancius kostiumelius.Kaip dar seichams kantrybe atlaike tokioj mados kaimieciu kompanijo buti...

Tai ,,Jetau''

Apie visiškus kvailius,kaip tokios Jetau,tikrai neverta galvoti,tą pramogą ir palikim tokoms pat kvailėms. Labai puikus ir geras straipsnis,todėl ir širsta tokios Jetau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS