Buvusi JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose N. Haley ketina balsuoti už D. Trumpą | Diena.lt

BUVUSI JAV AMBASADORĖ JUNGTINĖSE TAUTOSE N. HALEY KETINA BALSUOTI UŽ D. TRUMPĄ

Buvusi JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose Nikki Haley pareiškė, kad Respublikonų partijos kandidatas į Amerikos prezidentus Donaldas Trumpas gali tikėtis jos balso per lapkritį įvyksiančius rinkimus.

Trečiadienį Vašingtone vykusiame renginyje N. Haley sakė, kad ji ne visada sutinka su D. Trumpu politiniais klausimais, „bet Bidenas buvo katastrofa, todėl aš balsuosiu už Trumpą“.

Buvusi JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose kovo mėnesį pasitraukė iš kovos dėl teisės tapti respublikonų kandidatu į prezidentus ir iš pradžių neketino remti D. Trumpo kandidatūros.

Trečiadienį N. Haley pareiškė, jog D. Trumpas neturėtų manyti, kad jį palaiko jos rinkėjai, nepaisant jos asmeninio sprendimo.

„Trumpas protingai pasielgtų, jei kreiptųsi į milijonus žmonių, kurie balsavo už mane ir toliau mane palaiko, o ne manytų, kad jie tiesiog bus su juo“, – perspėjo N. Haley.

Lapkričio 5 d. įvyksiančiuose rinkimuose D. Trumpas stengsis atsirevanšuoti Joe Bidenui, kuris vėl sieks prezidento posto be realios konkurencijos Demokratų partijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS