D. Trumpas nedalyvaus J. Bideno inauguracijoje | Diena.lt

D. TRUMPAS NEDALYVAUS J. BIDENO INAUGURACIJOJE

Dabartinis JAV prezidentas respublikonas Donaldas Trumpas ketina išrinktojo prezidento demokrato Joe Bideno inauguracijos dieną palikti Baltuosius rūmus sraigtasparniu, o paskui lėktuvu „Air Force One“ išskristi į Floridą, jis praleis visus oficialius renginius šalies sostinėje. Tai sekmadienį pranešė portalas „Axios“.

Pasak portalo šaltinių, D. Trumpas nepasveikins J. Bideno Baltuosiuose rūmuose, nedalyvaus inauguracijoje, bet pasakys kalbą dideliame savo šalininkų mitinge Floridoje, kur paskelbs, kad dalyvaus 2024 metais įvyksiančiuose prezidento rinkimuose. 

Anot leidinio, D. Trumpas, praeityje – „televizijos žvaigždė“, sąmoningai ketina sudaryti situaciją, kai televizijos žiūrovų dėmesys turės blaškytis tarp naujojo prezidento prisaikdinimo ceremonijos Vašingtone, kuri vyks laikantis saugaus atstumo, ir jo paties kalbos didžiulei miniai Floridoje.

Baltieji rūmai tokios informacijos apie D. Trumpo planus oficialiai nepatvirtina.

Lapkričio 3 d. įvyko JAV prezidento rinkimai. Demokratas Joe Bidenas užsitikrino daugiau kaip 270 rinkikų balsų, reikalingų pergalei. Tačiau antros kadencijos siekiantis respublikonas D. Trumpas atkakliai tvirtina apie plataus masto sukčiavimą rinkimuose ir atsisako pripažinti savo pralaimėjimą. Tiesa, jis vis dėlto sutiko pradėti valdžios perdavimo procedūrą.

Naujojo JAV prezidento inauguracija įvyks 2021 metų sausio 20 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

VILNIUS

LABAI NEDAUG BALSU TAS SENAS NUKRIOŠES AFERISTAS SURINKO TAI BUVO TEN VALKATAUJANČIU BASTUNU JUODČKIU PAŠALPINIU IR VALDŽIOJE SEDINČIU AFERISTU STOROŠO STATYTINIU BALSAI O KAD APLENKTI TRAMPA TAI SAU JO BALSUS SUSIMETĖ TAI CHULIGANIZMAS BANDITIZMAS TAI NET IR NERA ARGUMENTU DISKUSIJOS TOKIU AFERIZMO ATVEJU JIE NORI YRODYTI PASAULIUI KAD GREIT ŽMONIU BALSAI JIEM BUS NEREIKALINGI JIE ISIVERŽĖ TARP ŽMONIU I KAPITOLIJU IR SURENGĖ PROVOKACIJA TAI BIDONO GALVAŽUDŽIAI ANTIFA ŽMONĖS MASTYKIT JEIGU NORIT TURĖTI ŠEIMAS LYTI IR SAVO VAIKUS

onute

To brudo inaguracijoje dalivaus numirėliai kurie už ji balsavo pelosė 80 metu skiperė kongresu rumu kuri neleis mamas mamom vadinti vyrai kurie nešios sijonus eis i moteru tualetus Armonaite kada seime priimsit bidono obamos klintono kamalos storošo isakimus Juk nupirko jum vietas seime nes tauta tai tikrai tokiu nerinko jus susodino lietuvoje konservu partija kiek ten tu seniu ir buko jaunimėlio pas konservus žolyte suvilioti apsiverte i genderizma iškripima visi like dori lietuvos žmonės balsavo už valstiečius o vagys iškrypeliai gėjai narkomanai už LAISVAKONSERVIUSLIBERASTUS SU LANSBERGIU PRIEŠAKYJE

SUSIJUSIOS NAUJIENOS