Kremliaus atstovas: V. Putino ir J. Bideno susitikimas kol kas neplanuojamas | Diena.lt

KREMLIAUS ATSTOVAS: V. PUTINO IR J. BIDENO SUSITIKIMAS KOL KAS NEPLANUOJAMAS

Rusijos ir JAV prezidentų Vladimiro Putino ir Joe Bideno susitikimas kol kas neplanuojamas. Tai ketvirtadienį žurnalistams pareiškė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

„Kol kas tokie svarstymai (dėl galimo V, Putino ir J. Bideno susitikimo) nevyksta“, – sakė Rusijos prezidento spaudos sekretorius. Jis priminė, kad „gyvą tarptautinį bendravimą dabar gerokai apsunkino epidemiologinė situacija“. Anot D. Peskovo, „kažkokie atskiri kontaktai šiuo metu neplanuojami“.

„Turi būti tam tikrų prielaidų prieš tai, kai mes galėsime kalbėti apie kažkokias potencialaus susitikimo perspektyvas“, – pabrėžė Kremliaus atstovas. Pasak jo, „kol kas nevyksta joks pasirengimas (prezidentų susitikimui), tokio klausimo darbotvarkėje nėra“.

46-asis JAV prezidentas J. Bidenas pradėjo eiti pareigas sausio 20 d. Su jo pirmtaku Donaldu Trumpu V. Putinas susitiko tris kartus – 2017, 2018 ir 2019 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

NUKRIOŠĘS SENIS TEGUL, PRADŽIOJE, IŠMOKSTA ELEMENTARIOS DIPL

Šiuo atveju Baidenas, eilinį kartą, pamiršo į ką kreipiasi...Jie įsivaizduoja, kad Putinas su juo kalbėsis po jo piemeniškų pareiškimų, kad Putinas žudikas. Su tokia diplomatija jis gali kalbėtis tik su Zelenskių ir Nausėda. Su tais, kurie, kaip ištikimi šuneliai tik linkčioja galvomis ir vizgina uodegomis...

o

Putinas lauks kai si globalistu statytini klouna pakeis Trumpas....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS