L. Denisova atleista iš Ukrainos Aukščiausiosios Rados žmogaus teisių įgaliotinės pareigų | Diena.lt

L. DENISOVA ATLEISTA IŠ UKRAINOS AUKŠČIAUSIOSIOS RADOS ŽMOGAUS TEISIŲ ĮGALIOTINĖS PAREIGŲ

Ukrainos parlamentas antradienį pritarė pasiūlymui atleisti Liudmilą Denisovą iš Aukščiausiosios Rados žmogaus teisių įgaliotinės pareigų.

Kaip praneša UNIAN, už tai balsavo 234 Ukrainos liaudies deputatai.

Pirmadienį L. Denisova pareiškė, kad „Ukrainos prezidento biuro įpareigojimu pradėti rinkti parašai už jos atleidimą iš pareigų gegužės 31 d.“. Įgaliotinė teigė, kad jai atleisti bus naudojamas mechanizmas, prieštaraujantis Ukrainos konstitucijai.

UNIAN primena, kad L. Denisova ėjo šias pareigas nuo 2018 metų kovo 15 d. Anksčiau ji buvo socialinės politikos ministrė Julijos Tymošenko (2007–2010 m. m.) ir Arsenijaus Jaceniuko (2014 m.) vyriausybėse.

Šių metų balandžio 27 d. buvęs Ukrainos vaikų teisių įgaliotinis Mykola Kuleba apkaltino L. Denisovą pranešus okupantams, kur Chersone slepiasi 58 vaikai, kurie esą paskui buvo išvežti į Krymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

larryfox2017

Ar bandėte gauti paskolas iš bankų nesėkmingai? Skubiai reikia pinigų norint atsikratyti skolų? Reikia pinigų savo verslo plėtrai ar steigimui? Gaukite paskolą iš vienos iš pirmaujančių JK paskolų bendrovių. Galite kreiptis per whatsapp: +14092051142 arba el. paštu: larryfox2017()hotmail()com

to-Lapei šiaurinei

iš kokios psichiatrinės rašai, debile? KODĖL iki šiol ne savo Rašoje-parašoje, IŠGAMA?

Temidė

už tokius dalykus ji turi būti teisiama Karo tribūnolu-nors ir ne kariškė-o ne tik atleista, brude.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS