Latvijos prezidentas: Ukrainos pergalė kare – jos narystė Europos Sąjungoje ir NATO | Diena.lt

LATVIJOS PREZIDENTAS: UKRAINOS PERGALĖ KARE – JOS NARYSTĖ EUROPOS SĄJUNGOJE IR NATO

Latvijos prezidentas Edgaras Rinkevičius mano, kad Ukrainos pergalė turi būti grindžiama Ukrainos „Taikos formule“ ir apimti šalies narystę Europos Sąjungoje ir NATO.

Jis tai pareiškė per Rygoje vykusį saugumo forumą „Riga StratCom Dialogue“, atsakydamas į žurnalistų klausimus, praneša portalas „eurointegration“.

Žurnalistai pasiteiravo Latvijos prezidento, ką konkrečiai jis turi omenyje, kalbėdamas apie Ukrainos pergalę.

„Turiu labai paprastą atsakymą į jūsų klausimą. Mes remiame prezidento Volodymyro Zelenskio „Taikos formulę“, – pažymėjo E. Rinkevičius.

„Antra, Ukraina turi tapti ES nare ir NATO nare. Štai ką mums reikš visiška Ukrainos pergalė šiame kare“, – pridūrė Latvijos prezidentas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

Pedalas

Europoje niekada nebuvo piliečių žydų,

Ukrainos žydai nėra gavę pilietybės Europoje ur teisės į nuosavybę niekada. Kadangi dabartinė Ukrainos teritorija nėra Europa ir niekada nebuvo, tai yra senoji Juodoji Rusia, dalis yra apgyvendinta mongolų-totorių nuo 14 amžiaus ir yra judaizmo atšaka, nė jokios Europos ten nebuvo, nėra, nebus. ES negali priimti Ukrainos kaip nuolatinių konfliktų teritorijos ir niekada nepriims. NATO priima į kariuomenę visas žydes ir jei Ukrainis prostitutės žydės kaip kad papinga bobelė neūžauga Zelenskis, pigi prostitutė, nori, durys atviros į karių kazarmą, kur dirbs ten rą patį, bus pigiomis kareivių šliuchomis, kurias trumoai naudoja ir numeta sąvartyne kad žiurkės turėtų kuo maitintis ir nesugraužtų grūdų.

kuo

mažesnė valstybėlė tuo labiau kitiems nurodynėt bando .....................
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS