A. Lukašenka: jei kris Baltarusija, tuomet po jos kris ir Rusija | Diena.lt

A. LUKAŠENKA: JEI KRIS BALTARUSIJA, TUOMET PO JOS KRIS IR RUSIJA

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka antradienį pareiškė, kad jei kris jo režimas, susiduriantis su masine protestų banga, tuomet kris ir Rusija.

„Žinote, kokią išvadą pasiekėme su Rusijos valdžia? Jei kris Baltarusija, Rusija bus kita“, – valstybinė naujienų agentūra „RIA Novosti“ citavo A. Lukašenkos komentarus, išsakytus interviu Rusijos žiniasklaidos atstovams.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

zenonas išpriekulis

Nekris nei BaltaRusija, nei Rusija. Jeigu Lukošenka pasiduos, bus baisiau kaip Lietuvoje, ar Ukrainoje. Pradės įvedinėti NATO kariuomenę prie Rusijos sienos, o tada laikykimės visi, karas vyks Lietuvoje, Baltarusijoje.Ukrainoje. Lietuvoje jie jau viskam pasiruošė, komentatorius "Klevas" netgi džiaugiasi artėjančioms grėsmėms, apie baisumus net nemąsto.

Anonimas

Dvi pabaisos ,žmoniųū kančios atsisuks prieš juos pabaisos.

Tam kuris.

Kaip gerai dabar gyvena hoholai, pakeite prezidentą Janukoviciui.Laisvi ubagai vergavo po visą ES. Ir ką dabar jie turi? Aš nei ruskiu ,nei bulbasu rėmėjas.O Lukosenka neleidžia isdraskyti šalies.Pas juos pramonė ,žemės ūkis dirba.Tik būtų perversmas ir iš karto viskas būtų išgrobstyta, išvalyta.Butu Ukraina 2.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS