Skandalingojo Rusijos politiko V. Žirinovskio sūnus pakeitė vardą ir pavardę | Diena.lt

SKANDALINGOJO RUSIJOS POLITIKO V. ŽIRINOVSKIO SŪNUS PAKEITĖ VARDĄ IR PAVARDĘ

Skandalingojo Rusijos politiko Vladimiro Žirinovskio sūnus, buvęs Valstybės Dūmos pirmininko pavaduotojas Igoris Lebedevas pakeitė vardą ir pavardę – jis tapo Davidu Garcia. Tai pranešė portalas „Baza“, kuriam esą pavyko susipažinti su jo dokumentais.

„Vardas ir pavardė buvo pakeisti 2021 metų vasarą, tada jis taip pat pareiškė, kad visiems laikams traukiasi iš Rusijos politikos ir Rusijos liberalų demokratų partijos (RLDP)“, - sakoma pranešime.

Spėjama, kad politikas turėjo ne vieną priežastį žengti šį žingsnį. Mat V. Žirinovskio sūnus išvažiavo nuolat gyventi į Ispaniją, kur jo šeima turi daug nekilnojamojo turto, be to, jis nori išvengti sankcijų, kurias jam ES paskelbė 2014 metais.  

V. Žirinovskis ir I. Lebedevas susipyko praėjusių metų vasarą dėl Michailo Degtiariovo paskyrimo Chabarovsko krašto gubernatoriumi. Buvusio RLDP lyderio sūnus manė, kad M. Degtiariovas neturi kompetencijos eiti šias pareigas. Po šio skandalo I. Lebedevas baigė savo politinę karjerą.

V. Žirinovskis mirė balandžio 6 d. Jo sūnus nedalyvavo laidotuvėse, tik atsiuntė vainiką su juosta, ant kurios buvo parašyta: „Susitaikykime“.

Gairės: Vladimiras Žirinovskis, Igoris Lebedevas, pakeitė pavardę, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS