V. Putinas neigia esąs Konstitucijos pataisų autorius | Diena.lt

V. PUTINAS NEIGIA ESĄS KONSTITUCIJOS PATAISŲ AUTORIUS

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neigia esąs Konstitucijos pataisų autorius dėl valstybės teritorijos nedalumo, praneša TASS.

„Tai ne aš sugalvojau. Tai pasiūlė patys piliečiai ir darbo grupės nariai dirbdami su pataisomis, kurių, beje, buvo beveik 900, o gal net apie tūkstantį variantų“, – prezidentas sakė „Rossija-1“ kanalo laidai „Maskva. Kremlius. Putinas“.

Pasak jo, anksčiau Konstitucija nenumatė Rusijos sienų ir teritorijos vientisumo bei nedalumo principo, todėl ją pakeisti būtinai reikėjo.

Jis taip pat paminėjo, kad pagal kitus pakeitimus, susijusius su šalies suverenitetu, tarptautinių teismo instancijų sprendimai nebegalės prieštarauti Rusijos Federacijos konstitucijai.

„Kai kurie dalykai, kurie pribrendo, anksčiau nebuvo numatyti Pagrindiniame įstatyme, tačiau dabar ras jame savo vietą. Mano manymu, tai yra labai svarbu“, – aiškino V. Putinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

KAUNAS

Nežinom politikos,anonimai gyvenom 50 m.žinom puikei rūsų politika.Ir dar ru ijai vadovauja SanPeterburg o kagabistų karininkas žvalgybininkas,kremliaus politika žinoma,plėšti,užgrobti,žudyti.

Trecias Anonimas

Ar jie ten tokie naivūs?

Anonimas

Nei jus zinot ,nei ka apie rusu politika.Lietuvos politikoje pilna bardako,dar rusai reikalingi.Amerikos politikoje ir bardakas.Saudymai,kriminalas kiekviena diena ir Trumpas nieko nepadaro,jusu isgarbintoje Amerikoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS