Dar vienas tragiškas išpuolis Prancūzijoje: peiliu mirtinai subadytas 15-metis | Diena.lt

DAR VIENAS TRAGIŠKAS IŠPUOLIS PRANCŪZIJOJE: PEILIU MIRTINAI SUBADYTAS 15-METIS

Pietų Prancūzijos Romans-sur-Isère‘o mieste peiliu buvo mirtinai subadytas 15 metų paauglys, trečiadienį pranešė policija.

Paramedikams nepavyko išgelbėti jaunuolio – jis mirė ligoninėje netrukus po išpuolio antradienio vakarą. Teigiama, kad dieną iki mirtino išpuolio tarp kaltininko ir aukos kilo ginčas.

Incidentas įvyko Prancūzijoje didėjant susirūpinimui dėl smurtinių nusikaltimų, kuriuose dalyvauja paaugliai, skaičiaus.

Praėjusių metų lapkritį Romans-sur-Isère‘as pateko į Prancūzijos laikraščių antraštes, kai didelė grupė jaunuolių iš šio miesto užpuolė vakarėlio svečius kaimyniniame Krepolio mieste ir peiliu mirtinai subadė šešiolikmetį bei sužeidė dar kelis žmones. Pradėtas tyrimas 20 asmenų, įtariamų dalyvavus šiame išpuolyje, atžvilgiu.

Praėjusią savaitę viename Paryžiaus priemiestyje keturi 17–20 metų jaunuoliai mirtinai sumušė 15 metų moksleivį. Jie buvo suimti įtariant nužudymu.

Teigiama, kad jie sumušė moksleivį, ėjusį iš mokyklos namo, ir paliko jį be sąmonės. Jis mirė Paryžiaus klinikoje.

Šis mirtinas išpuolis sukėlė Prancūzijos politikų pasipiktinimą, kaip ir dar vienas nusikaltimas, įvykdytas vos dviem dienomis anksčiau Monpeljė mieste pietų Prancūzijoje, kai trys paaugliai šalia mokyklos vos ne iki mirties sumušė trylikametę mergaitę. Du įtariamus 14 ir 15 metų berniukus ir 14 metų mergaitę sulaikė policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

pasigailejo

migrantų ir jų atžalų , priglaudė .............. dabar pasekmės susimaišius civilizacijoms

RICHARD

MERKEL IR PUTINO I CIVILIZACIJA SUVARYTI NUSIKALTELIAI

Budelis

Laikas sugrąžinti mirties bausmę. Iškrypėliai turi būti naikinami.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS