Mirė H. Clinton jaunesnysis brolis T. Rodhamas | Diena.lt

MIRĖ H. CLINTON JAUNESNYSIS BROLIS T. RODHAMAS

Penktadienio naktį mirė buvusios JAV valstybės sekretorės Hillary Clinton jaunesnysis brolis verslininkas Tony Rodhamas. Tai šeštadienį pranešė „Bloomberg“.

„Praėjusią naktį užgeso mano brolis Tony`is. Sunku rasti žodžių, šiandien mane užliejo prisiminimai apie jį“, - parašė šeštadienį tviteryje buvusi JAV valstybės sekretorė. Ji nepatikslino savo brolio, kuriam buvo 65 metai, mirties priežasties.

71 metų H. Clinton pažymėjo, jog jos brolis buvo „geras ir dosnus žmogus, puikus vyras“. T. Rodhamas buvo vedęs du kartus, jis turėjo tris vaikus iš pirmosios santuokos.

Televizijos kanalo ABC žiniomis, T. Rodhamas yra dirbęs kalėjimo prižiūrėtoju, draudimo agentu, privačiu detektyvu, vėliau ėmėsi verslo. Billo Clintono prezidentavimo laikotarpiu (1993-2001 m. m.) buvo Demokratų partijos nacionalinio komiteto darbuotojas.

Hillary brolis buvo vienas iš nedaugelio žmonių, kuriems buvo leista susituokti Baltųjų rūmų teritorijoje. Jo pirmąja žmona 1994 metais tapo buvusios senatorės demokratės Barbaros Boxer, atstovavusios Kalifornijos valstijai, duktė Nicole Boxer. 2001 metais T. Rodhamas išsiskyrė su ja ir po ketverių metų vedė antrąjį kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

dar

1 sionstu maziau

pypenas

Rašykit mirties priežastį-nuo narkotikų perdozavimo,ar infarktą apturėjo.......??????????????????

Grosmanas

Reto šlykštumo boba. Kaip mūsų Juchnevičienė Raselė...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS