Nikopolio rajone per rusų apšaudymą sužeisti trys civiliai | Diena.lt

NIKOPOLIO RAJONE PER RUSŲ APŠAUDYMĄ SUŽEISTI TRYS CIVILIAI

Ketvirtadienį Dnipropetrovsko srityje per rusų apšaudymą buvo sužeisti trys Nikopolio srities gyventojai – du vyrai ir pagyvenusi moteris, nukentėjo aštuoni gyvenamieji namai.

Tai „Telegram“ kanale pranešė Dnipropetrovsko srities tarybos vadovas Mykola Lukašukas, kuriuo remiasi  „Ukrinform“.

„Priešas vėl terorizavo Nikopolio rajono gyventojus. Nukentėjo du 47 ir 49 metų amžiaus vyrai, taip pat 85 metų moteris. Bet viskas gerai, jie bus gydomi namuose... Apgadinti 8 gyvenamieji namai, 5 ūkiniai pastatai, šiltnamiai, daugiau kaip 25 saulės baterijos, elektros perdavimo linija. Sunaikintas ekskavatorius, dar vienas – apgadintas“, – parašė M. Lukašukas.

Jis pažymėjo, kad ketvirtadienį Rusijos kariuomenė paleido septynis dronus kamikadzes į Nikopolio ir Mirovės bendruomenes, taip pat apšaudė rajono centrą iš artilerijos.

Pasak pareigūno, Novomoskovsko rajone numušto rusų drono nuolaužos apgadino privatų namą. Vienoje iš Synelnykovės rajono bendruomenių rytą taip pat buvo triukšminga, tačiau kitose srities bendruomenėse diena praėjo ramiai.

Kaip jau buvo pranešta, Rusijos kariuomenė apšaudo Dnipropetrovsko sritį, ypač Nikopolio miestą ir aplinkines gyvenvietes, priešas beveik kasdien terorizuoja civilius, naikina namus, energetikos ir  infrastruktūros objektus.

 

Gairės: karas Ukrainoje, Nikopolio sritis, sužeisti civiliai gyventojai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS