Futbolo taurės sieks trijų lygų komandos | Diena.lt

FUTBOLO TAURĖS SIEKS TRIJŲ LYGŲ KOMANDOS

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre šiemet dalyvaus 30 komandų iš 20 šalies miestų ir miestelių bei rajonų.

Klubai bus suskirstyti į keturiolika porų, tolyn žengs nugalėtojai ir dar dvi ekipos, kurios paaiškės burtų keliu.

LFF taurės turnyre A lygai atstovaus Vilniaus "Žalgiris" ir "Riteriai", Marijampolės "Sūduva", "Kauno Žalgiris", Gargždų "Banga", "Panevėžys", Kėdainių "Nevėžis", Kauno rajono "Hegelmann Litauen", Telšių "Džiugas" ir Alytaus "Dainava".

Jėgas taip pat išmėgins Pirmos lygos komandos "Jonava", "Šiauliai", Kretingos "Minija", Mažeikių "Atmosfera", Vilniaus BFA, Kazlų Rūdos "Šilas", Klaipėdos "Neptūnas" ir Plungės "Babrungas".

2021 m. LFF taurės turnyro finalo mačas numatomas spalio 23-iąją Šiauliuose.

Iš Antros lygos į varžybas registruotos vienuolikės: Kybartų "Sveikata", Panevėžio "Ekranas", "Šilutė", Vilniaus "Viltis", "Ateitis" ir "Panerys", Utenos "Utenis", Joniškio "Saned", Klaipėdos futbolo mokykla (FM), Kauno "Be1" ir "Fortūna" bei Kauno rajono "Garliava".

Komandos žais po vienas rungtynes. Jei burtai į poras suves skirtingų lygų ekipas, savo aikštėje rungtyniaus žemesnio diviziono atstovai.

Pirmo etapo burtų procedūra numatoma gegužės pradžioje, varžybos startuos gegužės 21-ąją, o finalas numatomas spalio 23-iąją Šiauliuose.

Pernai LFF taurę iškovojo "Panevėžio" futbolininkai, per lemiamą mačą su "Sūduva" sėkmingiau mušę 11 m baudinius – 6:5 (pagrindinis rungtynių laikas – 1:1).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS