Šalyje dviem savaitėms stabdomi visi su futbolu susiję renginiai, tarp jų – A lyga | Diena.lt

ŠALYJE DVIEM SAVAITĖMS STABDOMI VISI SU FUTBOLU SUSIJĘ RENGINIAI, TARP JŲ – A LYGA

Lietuvos futbolo federacija (LFF) dėl koronaviruso grėsmės dviem savaitėms, iki kovo 27 dienos, stabdo visus su futbolu susijusius renginius, tarp jų – ir suplanuotas šalies aukščiausiosios lygos rungtynes.

Ketvirtadienį po pietų išplatintame pranešime teigiama, kad tai galioja renginiams tiek uždarose, tiek atvirose erdvėse.

„Atsižvelgus į viruso pavojingumą Lietuvos futbolo federacija nusprendė laikinai sustabdyti ir nukelti A lygos čempionato antro turo rungtynes, Lietuvos vaikų salės futbolo čempionato finalinio ketverto turnyrą, SHARP Elitinės jaunių lygos čempionatą“, – rašoma pranešime.

Jame taip pat teigiama, kad terminas gali būti pratęsiamas, tačiau vėliau galimos išimtys A lygai, Pirmai lygai ir Salės futbolo čempionatui Futsal A lygai – situacija dėl šių turnyrų paaiškės po kitą savaitę vyksiančio LFF vadovų pokalbio su UEFA.

Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio lyga taip pat pranešė planuojanti stabdyti čempionatą arba žaisti be žiūrovų, konkretus sprendimas bus priimtas penktadienį.

Lietuvoje iki šiol užregistruoti trys koronaviruso atvejai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS