Kauniečių „Kaunas Hockey“ pergalė – lyderių aikštėje | Diena.lt

KAUNIEČIŲ „KAUNAS HOCKEY“ PERGALĖ – LYDERIŲ AIKŠTĖJE

Antrą šį sezoną Lietuvos ledo ritulio lygos čempionato favoritų dvikovą laimėjo "Kaunas Hockey" komanda.

Kauniečiai svečiuose 5:1 įveikė Elektrėnų "Energiją-Geležinį vilką" ir atsirevanšavo už nesėkmę spalio 14-ąją savo aikštėje (3:7).

Šįkart nugalėtojams du įvarčius pelnė Egidijus Binkulis, po vieną – Lukas Žukauskas, Romanas Rešetnikovas ir Eduardas Čekmariovas. Elektrėniškių gretose pasižymėjo Edvinas Boroška.

"Pirmą kėlinį žaidėme bent 70 proc. savo galimybių, o gal ir mažiau. Tačiau komanda nesubyrėjo, susitelkė ir pasiekėme rezultatą, kurio norėjome", – sakė "Kaunas Hockey" vyriausiasis treneris Petras Nausėda.

Pirmą kėlinį žaidėme bent 70 proc. savo galimybių, o gal ir mažiau. Vėliau susitelkėme ir pasiekėme rezultatą, kurio norėjome.

Kitas šalies čempionato rungtynes "Kaunas Hockey" žais gruodžio 12-ąją su savo miesto komanda "Baltų ainiais".

Lyderio pozicijoje išsilaikęs "Energijos-Geležinio vilko" klubas yra surinkęs 23 taškus. Toliau rikiuojasi "Kaunas Hockey" (21 tšk.), Vilniaus "Hockey Punks" (17 tšk.), "Baltų ainiai" (8 tšk.) ir "Energija Hockey-Klaipėda" (0 tšk.).

Rezultatyviausiai rungtyniauja Povilas Verenis ("Hockey Punks"), įmušęs vienuolika įvarčių. Donatas Kumeliauskas ("Energija-Geležinis vilkas") varžovų vartininkus nuginklavo dešimt kartų, E.Binkulis ("Kaunas Hockey") bei Damiras Šafejevas ir Makaras Tokarevas (abu – "Baltų ainiai") – po aštuonis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIS

Lietuvių kalbos U R O D A I , ar neužteko lietuviškų žodžių komandos pavadinimui .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS