L. Kleiza: nesureikšminu to, kad patekau į simbolinį penketą | Diena.lt

L. KLEIZA: NESUREIKŠMINU TO, KAD PATEKAU Į SIMBOLINĮ PENKETĄ

Linas Kleiza pademonstravo tvirtas lyderio savybes tada, kai to labiausiai reikėjo, tačiau jo pastangų Europos čempionato finale su Prancūzija neužteko.

Į finalą lietuvius atvedęs puolėjas lemiamame mače vėl buvo sunkiai sustabdomas ir pelnė 20 taškų. Mačą L.Kleiza baigė su penkiomis pražangomis.

„Pralaimėjome ne paskutinėmis minutėmis, o antrajame kėlinyje“, - sunkiai žodžius rinko rinktinės lyderis.

- Kodėl nepavyko rungtynės? – paklausėme puolėjo.

- Nepavyko, ir tiek. Ant karštų analizuot yra vienas dalykas. Tiesiog nesužaidėme taip, kaip turėjome. Jie buvo pasiruošę, bet mes nesudirbome gynyboje. Reikia žiūrėti į pozityvius dalykus.

- Sidabro medaliais dar nesidžiaugiate...

- Dar sunku džiaugtis, daug emocijų. Aukojomės, darėme viską ir turėjome galimybę laimėti auksą. Buvom jau beveik susikrovę lagaminus per mačą su bosniais, o štai dabar laimėjome sidabrą. Turime pasidžiaugti, kad yra daug jaunų gerų žaidėjų. Viskas bus gerai.

- Ar daug turėsite poilsio?

- Labai nedaug. Jau spalio 1-ąją žaisime taurės varžybas.

- Ar tai, kad patekai simbolinį penketą, yra netikėta?

- Nei laukta, nei netikėta, nei labai džiugina. Gaila, kad čempionatas baigėsi, nes tikrai įsižaidžiau. Belieka tik pratęsti viską klubiniame sezone.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sveikinimai

Linui, visai komandai, visi prisidėjo prie sidabro ir visi nusipelnė didžiausios pagarbos, juolab, kad net bronzos niekas nesitikėjo. Valio, vyrai, už Lietuvą, už pasiaukojimą, už ateities čempionatus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS