Slovėnų treneris po nesėkmės: laimėjo geresnė komanda (komentarai) | Diena.lt

SLOVĖNŲ TRENERIS PO NESĖKMĖS: LAIMĖJO GERESNĖ KOMANDA (KOMENTARAI)

Kaip ir prieš dvejus metus Europos krepšinio čempionato šeimininkai suklupo ketvirtfinalyje. Slovėnijos rinktinė trečiadienį baigė kovas dėl medalių, ketvirtfinalyje 62:72 kapituliavusi prieš puikiai sužaidusio Tony Parkerio vadovaujamą Prancūziją.

„Prancūzijos rinktinės žaidėjai tiesiog labiau patyrę. Be to, varžovai turėjo ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį. Jie žaidė agresyviau, dominavo rungtynėse ir,- kas labai svarbu, laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių“, - po pralaimėjimo pažymėjo Slovėnijos rinktinės strategas Božidaras Maljkovičius.

Pasak serbo, svarbiausia užmiršti šią nesėkmę, nes jau ryt jo auklėtinių laukia mūšis dėl patekimo į pasaulio čempionatą su serbais.

„Neturime laiko galvoti apie šią nesėkmę – rytoj laukia svarbios rungtynės dėl vietos pasaulio čempionate. Nors mes pralaimėjome, turiu pasakyti, kad teisėjai dirbo nuostabiai", - kalbėjo treneris.

Jo oponentas Vincentas Collet gyrė šeimininkų komandą ir puikiai rungtyniavusį Goraną Dragičių.

„Laimėjome patirtimi. Būtent patirtis šiame mače lėmė pergalę. Be to, puikiai gynėmės, gerai grūmėmės dėl kamuolių, o slovėnai palūžo tada, kai puikiai žaidęs Goranas pavargo“, - teigė prancūzas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS