Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas | Diena.lt

ĮTAMPAI NUMALŠINTI – DAR VIENAS PUIKUS BŪDAS

  • 9

Neretai po streso kupinos dienos ieškome būdų nusiraminti. Vieni ramybės ieško klausydami muzikos, antri – sporto salėje, o treti – draugų būryje. Tačiau yra dar vienas psichologų patvirtintas būdas įtampai numalšinti – saulėgrąžų lukštenimas. 

Pasirodo, saulėgrąžų valgymo procesas – tarsi meditacija, kadangi lukštenimo ir valgymo monotoniškumas žmogų ramina.

Saulėgrąžų valgymas daro ne tik teigiamą psichologinį poveikį, bet ir suteikia organizmui daugybę naudingų medžiagų, tokių kaip vitaminas E, cinkas, kalcis ir kitos. Be to, saulėgrąžos gali būti itin skanus užkandis.

Vienas svarbiausių dalykų renkantis maisto produktus – ne tik geras skonis, bet ir kokybė.

Norite suderinti teigiamą, raminantį poveikį ir nepamirštamą skonį? Populiarieji saulėgrąžų „Mogyi“ tiekėjai neseniai pristatė gardžią naujieną – trijų naujų skonių „Mogyi“ saulėgrąžas. Nuo šios savo mėgstamą skonį atras kiekvienas, kadangi paragauti galima ne tik natūralių ar sūdytų „Mogyi“ saulėgrąžų, bet ir pagardintų krapais, juodaisiais pipirais ar paprika.

„Vienas svarbiausių dalykų renkantis maisto produktus – ne tik geras skonis, bet ir kokybė. Nesvarbu, ar kalbame apie produktus patiekalų gamybai, ar užkandžius, kurių ruošti net nereikia. Naujų skonių „Mogyi“ saulėgrąžos – ne tik aukščiausios rūšies, bet ir labai gardžios. Gerokai praplatėjusi skonių paletė leis kiekvienam atrasti savo mėgstamiausią skonį“, – įžvalgomis dalijasi žinoma virtuvės šefė iš Kauno, laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja, tinklaraščių „Maisto klubas“ ir „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona Juciūtė.

Prekybos tinkluose šiuo metu vyksta išskirtinė akcija. Atrask savo skonį su MOGYI!

GALERIJA

  • Ilona Juciūtė
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
  • Įtampai numalšinti – dar vienas puikus būdas
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Birutė

Skanu ir naudinga tos saulėgrąžos. Dėl priedų...nžn. Bet po nugirsto pokalbio pas stomatologę aš jų nebelukštenu. Perku išlukštentas. Graži moteris atėjo taisyti priekinių dantų. Gydytoja paklausė ar ji mėgsta saulėgrąžas lukštent. Atsakymas buvo TAIP.

Andrius

geros semkos r teisybe, kad ramina

Anonimas

Super semkos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS