Laikinoji NVSC vadovė: ši savaitė aiškiau parodys, ar Lietuvoje prasideda trečioji COVID-19 banga | Diena.lt

LAIKINOJI NVSC VADOVĖ: ŠI SAVAITĖ AIŠKIAU PARODYS, AR LIETUVOJE PRASIDEDA TREČIOJI COVID-19 BANGA

  • 10

Ši savaitė aiškiau parodys, ar Lietuvoje jau prasideda trečioji koronaviruso banga, sako laikinoji Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) vadovė Giedrė Aleksienė.

„Praėjusią savaitę sergamumas buvo šiek tiek didesnis nei prieš tai buvusią savaitę. Tada turėjome maždaug 500 atvejų per dieną vidutiniškai, o praėjusią savaitę naujų atvejų skaičius padidėjo iki 700–800 per dieną. Tai jau kaip ir ženklus padidėjimas“, – pirmadienį LRT radijui sakė G. Aleksienė.

Jos teigimu, šis užsikrėtimų padidėjimas galėtų rodyti prasidedančią trečiąją koronaviruso bangą.

Pasak NVSC vadovės, šios savaitės duomenys atskleis, ar taip ir yra.

„Kad tai prasidėjusi trečioji banga, galima būtų iš tikrųjų įžvelgti. (...) Galbūt ji prasideda, pažiūrėsime šią savaitę“, – tvirtino G. Aleksienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimui Pydarui

Ar jau pasirūpinote kruopomis, konservais, "makaronais".................

Tai

Viską pamatysit savaitei praėjus na pradedant atvelykiu Ši savaitė špygą jums parodys

Da

gana užtenka bajerio, per ištisus metus varomos propogandos, kur matyta imta ir muzikontu formule išsprendė, imta išdalinta mugė apdovanojimu, garsenybiu pupilkaičiu čiulbiu sopranaičiu kur matyta jokio pasitikėjimo nera ir nebus o kam to reikia yra neidomus tokie kastilnikai, vieni negali net pas tėvus eiti aplankyti sergančiu tėvu seniu, o kitaip mastantiems jūra iki keliu, uždarikite visus tos pasilinksminimus kur yra rodomi nuo ryto ankstyvo ir vaikus lepina užtenka tos ceremonijos, visi vienodi esam taip kam tiek melo melagiu diena jau čia pat, bus balandžio pirma, d, aš tikrai koronos nekišu nei pro kur tik mastau ir matau kad kur dingo gripo kasmetinio epidėmijos nosie gerkles kosinimo plaučiu bronhito spiauduliu kasniais geltonos spalvos nudažytomis, kur dingo gripas matote vietoj gripo menekenu pozomis užvertė ir pasakomis profesoriai mums meloja geriau ipač ta moteritė kuri trečia banga muntantu formoja, nustokite imkite gydyti rimtus žmoniu sergančiu ligonius tauta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS