Dar viena mirtis nuo COVID-19: rizikos grupei nepriklausęs asmuo grįžo iš Švedijos | Diena.lt

DAR VIENA MIRTIS NUO COVID-19: RIZIKOS GRUPEI NEPRIKLAUSĘS ASMUO GRĮŽO IŠ ŠVEDIJOS

Lietuvoje ketvirtadienį mirė 75-as koronavirusu užsikrėtęs žmogus, pranešė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė.

„Šiandien Nacionalinis visuomenės sveikatos centras gavo informaciją apie vieno paciento mirtį iš Klaipėdos universitetinės ligoninės. Asmuo mirė vakar apie 22.40 val. ir jis priklausė 51–60 metų grupei“, – penktadienį žurnalistams sakė specialistė.

„Asmuo gegužės 28 dieną grįžo iš Švedijos keltu į Estiją ir po to nuosavu automobiliu į Lietuvą. Jau jausdamas simptomus, greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Diagnozė nustatyta gegužės 29 dieną“, – teigė ji.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras penktadienį skelbė apie 74 mirtis nuo koronaviruso, taip pat dar dešimt koronavirusu užsikrėtusių asmenų mirčių dėl kitų priežasčių.

R. Lingienė penktadienį informavo BNS, kad naujas mirties atvejis į statistiką bus įtrauktas šeštadienį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Neseniai

artimas žmogus pakliuvo su taruma į ligonine..Kokiu siaubų jis man pripasakojo!Kaip jie nieko neturi. Didžiausiose klinikose visiška biednystė ir abejingumas. Dauguma medpersonalo jaunos mergos tai jom tik vienas dalykas veikia - pinigas. O iš ko ten ką duosi jei jų laksto aplink (ir nxja nieko nenuveikia) dešimtys ir nežinai kam duot?O visiem tikrai neužtenka..Nu žodžiu.. Ruso laikais buvo ir ligoninės rūbai ir dezinfekuojama - išvirinama primityviai, bet vistiek, ir nuolat po kelis kart palatos plaunamos, ir vyr seselė pastoviai prižiūrėdavo kad viskas tvarkoj būtų kad ligoniai nepalikti sau būtų..Tikrai nustebau kai išgirdau tokius baisius atsiliepimus..DIDINKIT LIGONINĖM FINANSAVIMĄ, NUIMINĖKIT TUOS SENUS I POSTUS ĮAUGUSIUS VADOVUS, KĄ JIE ČIA DARO SU LIGONIŲ GYDYMU IR DARBO LIGONINĖSE ORGANIZAVIMU!!!!!!!!!!VERYGA BL. ATSIBUSK, ASILE!!!!!

Aira

Popierius priima viska kas rašoma, o ipatingai kai skiriama dideli pinigai, kada viskas paverčiama COVID 19 Kiekvieno žmogaus pasirinkimo laisve kas kom nori tuom ir tiki, kas i Dieva ar i velnia COVID 19 SU RAGAIS IR KANOPOM.

K

Ko jis i ta ligonine kreipes .butu prakarsciaves jei sirgo persalimu ir viskas ,o dabar gal komplikacija buvo kita ,o irasas koronka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS