Iš posto verčiamas R. Masiulis: baisiausia būtų, jei vietoj manęs ateitų „bebrai“ | Diena.lt

IŠ POSTO VERČIAMAS R. MASIULIS: BAISIAUSIA BŪTŲ, JEI VIETOJ MANĘS ATEITŲ „BEBRAI“

Susisiekimo ministras Rokas Masiulis, komentuodamas kalbas apie jo pasitraukimą, teigia, kad, jeigu taip nutiktų, jis viliasi, jog į ministeriją negrįš dirbti „senieji bebrai“, susisiekimo sektorių pavertę pelke. Jo teigimu, būtina principingai tęsti pradėtus tyrimus, o esą „bebrai“ tas bylas galėtų panaikinti.

„Pastarosiomis dienomis netyla kalbos dėl postų dalybų ir ministrų likimų. Taip jau yra – ministras visada yra ant parako statinės, reikia būti susitaikius su likimu, ir kadangi ne aš sprendžiu tuos klausimus, o kiti žmonės sprendžia, kaip nuspręs, taip ir bus“, – savo feisbuko paskyroje, komentuodamas interviu Delfi, rašė R. Masiulis.

Aš tik vieno viliuosi – kad pradėti darbai bus tęsiami, o ypač kova su korupcija.

„Aš tik vieno viliuosi – kad pradėti darbai bus tęsiami, o ypač kova su korupcija, nes tai, kas buvo prie „senųjų bebrų“ susisiekimo sektoriuje ir kokios pelkės buvo užaugusios tiek kelių statyboje, tiek geležinkeliuose, – jie negali grįžti, nes tai nėra Lietuva. Būtina tęsti pradėtus tyrimus.

Visos bylos, kurios dabar pradėtos, jų neįmanoma baigti per metus ar dvejus, jos turės būti tęsiamos ir principingai reikalaujama atsakomybės. Baisiausia būtų, jei grįžtų „bebrai“ ir visas tas bylas panaikintų, o valstybinis teisingumas nebūtų įvykdytas. Senieji laikai negali grįžti“, – tęsė jis.

ELTA primena, kad ketvirtadienį portalo alfa.lt tiesioginėje transliacijoje „socialdarbiečių“ lyderis Gediminas Kirkilas teigė, jog susisiekimo ministro Roko Masiulio klausimas esą beveik išspręstas, nepriklausomai nuo to, kuriai partijai atiteks ministerija. G. Kirkilas teigė manantis, kad R. Masiulis bus keičiamas, nes esą ministras yra padaręs didelių klaidų, pavyzdžiui, „sužlugdęs regioninių kelių programą“.

Opozicinių konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis penktadienį „Žinių radijui“ teigė taip pat galvojantis, kad po liepos 12-osios Roko Masiulio Vyriausybėje nebeliks.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Anonimas

Masiulis stipriai užminė ant mazolio visai tai seimo šutvei.Bet mes palaikome Masiulį,o gal naujasis prezidentas irgi sutiks su mūsų nuomonę,nes prižadėjo,kad vertins kiekvieno žmogaus nuomonę.Laikykis Masiulį liaudis su tavimi,o tuos senuosius komunistėlius laikas atsikratyti kol daugiau nepridarė žalos Lietuvai.

...

Tai dabar į ministrus reiks tik bedančius skirt?..

nesipraardziuok

Tai jau labai pats panasus i bebra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS