Nesamone ta duona. Pilna tirštiklių, visokių priedų.: pupelių derva E412 ( gusto guma) ,
E341 maisto priedas-Kodas: E341
Pavadinimas (LT): Monokalcio fosfatas, dikalcio fosfatas, trikalcio fosfatas
Pavojingumas – šiandieniniais duomenimis vengtinas. Tai tik dalis chemijos , o dar ten visko etiketėje prirašyta. Fui chemija. Nevalgau tokių nes kenkia skrandžiui , kepenims , žarnynui , ir tttt
Paskambino moteris ir storu balsu prisistatė, kad Morta. Nustebo, kad jos nežinau. Gal iš tos įmonės? Tik ko ji norėjo? Spektakliuose karaliaus žmona kalbėjo kitokiu balsu. O čia gi....
Labai skani duona ir palyginti mažesne kaina, Tad KONKURENTAI nežino prie ko prikibti.Kas per nesąmonė, kad GERA DUONA turi per savaitę sukietėti. Tikra ruginė duona , kurią kepdavo senoliai, buvo kepama mėnesiams. Ir dabar lietuviška duona vežama į užsienius, išsilaiko ilgai
Skani? O kodėl tamposi,kaip guma?Nuodykitės ir nekaltinkite konkurentų.Senoliai kepdavo be priedų ir turėjo tik jiems žinomas receptūras.Tokios duonos dabar niekas nekepa,nes nebemoka.Veža keptą su priedais.
Pabandėm, duona labai saldi, netinka nei su mėsa, nei su sriuba. Savaitę prastovėjo be pakitimų, minkštutėlė kaip šviežia.. reiškia konservantų matyt pakankamai prikrauta..
Ačiū, daugiau ne.
Nenusisnekekite, cukralige ne nuo cukrauas , jusu issilavinimas atspindi straipsnyje, visi bijo cukraus, etiketese iesko kad nebutu cukraus, jus tikrai nieko matyt nezinot o viska priimate kaip visi aviu banda, pavojingiausi yra SALDIKLIAI!!!!! Jie zmogaus kune ardo musu lasteles cukrus simta kartu sveikiau aisku yra kaip ir su viakuo normos, bet nesnekekot tokiu nesamoniu kazkur kazkas pasake ir visi tiki aviu bandos instinktas
Duona žiauriai saldi. Netinka nei sumuštiniui, nei prie mėsos. Nebent tik prie barščių ar prie kopūstų sriubų, kuriose yra rūgšties. Iš bėdos ir sausą valgyti. Atsimenu, kai tik pasirodė prekybos tinkluose - koks buvo pirkimas, nespėja kepti, taip komentuodavo pardavėjai. Žiūrėkit kas dabar, ogi kalnai MORTOS duonos nors su karučiu vežk. Dar klausimas - labai ilgai nesensta, tai konservantų kilogramais prifarširuota?????? A t s I v a l g ė ...........!!!!!
Juokinga. PC lentynos nukrautos sintetiniu šlamštu, o kabinėjamasi prie cukraus gramų duonoje. Tai duonos pasirinkimas didžiulis - pirkit tą, kuri sūri...
Tokia ,kad valgai ir dar nori ,daugiau puse kepalo suvalgai ir soties nejauti . Pora kartų pirkau , bet pagalvojau , kad tai nenormalu .
Kaip sakoma -paragauji negali sustoti.
Kadangi Mortos duona tikrai yra skaniausia iš visų esamų duonos rūšių, tai konkurentai iš pavydo nori sugadinti reputaciją. Teisybės dėlei Evaldas V. turėtų ištirti ir kitų kepėjų duoną
Į klausimus "Lietuvos kepėjas" atsakinėja kaip politikas prieš rinkimus, žurnalistas tiesiai šviesiai klausia - koks yra oficialus ir laboratoriniais tyrimais pagrįstas cukraus kiekis, o tas atsako - cukraus kiekis yra apskaičiuotas remiantis norminiais reikalavimais ir nurodytas ženklinimo etiketėje teisingai. Kaip Jums, tam "atsakytojui" tikrai į politiką reikia eiti, o ne duoną kepti. Vienas apie miltus kitas apie tiltus.
Ar skonis nieko nesako? Antra, nebijokit cukraus, bijokit saldiklių - tikrų nuodų. Aš tai pagal duonkepės receptą 600 gr. miltų dedu 2 valg. šaukštus cukraus., ir nejaučiu saldumo.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)