„Vikonda grupė“ siunčia paramą Ukrainos žmonėms | Diena.lt

„VIKONDA GRUPĖ“ SIUNČIA PARAMĄ UKRAINOS ŽMONĖMS

Reaguodama į susiklosčiusią situaciją Ukrainoje, „Vikonda grupė“ prisideda prie pagalbos už savo kraštą kovojantiems ir nuo karo bėgantiems žmonėms. Į Lietuvą atvyksiantiems karo pabėgėliams įmonė jau yra paruošusi 170 tūkst. porcijų Kėdainių konservų fabriko burokėlių, daržovių, makaronų su frikadelėmis sriubos, 5 tūkst. stiklainių įvairiausių maisto pagardų (kečupo, majonezo ir kt.). Siuntinys karo pabėgėlius pasieks per labdaros ir paramos fondą „Maisto bankas“. Produkcija į Vilniaus bei Kauno sandėlius vilkikais pristatyta šiandien.

Taip pat derinamos detalės, kad Kėdainių konservų fabriko maisto daviniai pasiektų ir fronte esančius bei už savo tėvynės laisvę kovojančius Ukrainos karius.

Viskas prasideda nuo asmeninio pasirengimo

„Vikonda grupės“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis pažymi, kad pastarosios dienos kiekvienam iš mūsų buvo nelengvos, dauguma sekė informaciją skirtinguose žiniasklaidos kanaluose ar socialinėje medijoje.

„Ne vienas turime draugų, partnerių, kolegų Ukrainoje, kuri patiria beprecedentį terorą. Manau, kad daugeliui kyla klausimų, ką aš asmeniškai ir mes, kaip grupė kolegų bei bendraminčių, galime padaryti, kad palengvintume kenčiančių būtį, kaip galėtume prisidėti prie vis didėjančio pasaulinio palaikymo srauto Ukrainos žmonėms, – kalbėjo įmonių grupės vadovas. – Mano požiūriu, viskas vienaip ar kitaip prasideda nuo vidinio, asmeninio pasirengimo. Todėl ypatingai svarbu stengtis išlaikyti savo galvas kuo mažiau užterštas blogomis mintimis, stengtis koncentruotis į svarbias kasdienes veiklas, užtikrinti, kad pasirūpinate savimi ir savo artimaisiais.“

Anot M. Snarskio, „Vikonda grupė“ pastarąsias dienas dirbo su paramą teikiančiomis organizacijomis ir šiandien „Maisto banką“ pasieks solidūs kiekiai maisto davinių, kuriais labdaros ir paramos fondas galės pamaitinti tūkstančius jau greitai Lietuvą pasieksiančių karo pabėgėlių.

„Parama Kėdainių konservų fabriko produkcija skirta „Vikonda grupės“ ir kiekvieno joje dirbančiojo vardu, – teigė įmonių grupės generalinis direktorius. –Papildomai koordinuojame veiksmus su organizacijomis, kurios organizuoja maisto produktų tiekimą Ukrainoje kovojantiems kariams.“

Mindaugas Snarskis. „Vikonda grupės“ nuotr.

Ragina prisidėti

M. Snarskis ragina prie savanorystės veiklų prisidėti ne tik kiekvieną norintį „Vikonda grupei“ priklausančios įmonės darbuotoją, bet ir visus kitus, kurie gali tam skirti laiko ir jėgų.

„Kviečiu registruotis savo įmonės personalo skyriuje, o mes centralizuotai pasidalinsime sąrašais su savanorystę koordinuojančiomis organizacijomis ir kviesime savo darbuotojus prisidėti, – kalbėjo įmonių grupės generalinis direktorius. – Šiuo metu ne tik galvose, bet ir gerose iniciatyvose gali būti pakankamai daug chaoso, todėl svarbu koordinuoti veiksmus ir skirti savo tikslingas pastangas būtent ten, kur jų labiausiai reikia.“

Taip pat M. Snarskis pabrėžė, kad labai svarbu atkreipti dėmesį, jog tokiose neapibrėžtose situacijose suaktyvėja ne tik geranoriški žmonės, bet ir piktavaliai. Todėl, pataria jis, jei savarankiškai norite skirti paramą, kelis kartus patikrinkite paramos gavėjo patikimumą, remkite žinomas ir patikrintas organizacijas, pasitikrinkite jų veiklą oficialiuose medijos kanaluose.

GALERIJA

  • „Vikonda grupė“ siunčia paramą Ukrainos žmonėms
„Vikonda grupės“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

>tik

ai ,,vyktoriukas"apsukrus jis viską gerai ir greit prasuks tik panorėt anam reik:D).Tiek draugų rusų ir nerusų pusėse tiek šnapso kažkada su jais išgerta..Toki ryšiai išlieka visam laikui

tik

??? i kokias rankas tas maistas paklius vvyktoriuko pamalonintas nes fronto ribos keiciasi ne dienom o valandom?===

Bent vieni susiprotėjo

Kad žmonėms reikia maisto,o ne tik ginklų!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS