Dėl sostinės mero posto kovojantis G. Paluckas: puikiai vertinu savo galimybes | Diena.lt

DĖL SOSTINĖS MERO POSTO KOVOJANTIS G. PALUCKAS: PUIKIAI VERTINU SAVO GALIMYBES

Ketvirtadienį savivaldos rinkimuose iš anksto balsavęs trečiasis iš kandidatų į Vilniaus merus Gintautas Paluckas neslėpė, kad tikisi išeiti į antrą rinkimų turą.

„Puikiai vertinu savo galimybes. Šiandien jaučiuosi labai gerai, kompetencijos man netrūksta, debatuose mes įrodėme ir pristatėme rinkėjams, kokio kalibro kandidatai esame. Savo galimybes vertinu labai gerai“, - sakė G. Paluckas.

Trečiadienį savivaldos rinkimuose iš anksto balsavę kandidatai į sostinės merus Remigijus Šimašius ir Artūras Zuokas irgi tikisi išeiti į antrą rinkimų turą.

Šiandien jaučiuosi labai gerai, kompetencijos man netrūksta, debatuose mes įrodėme ir pristatėme rinkėjams, kokio kalibro kandidatai esame. Savo galimybes vertinu labai gerai.

Trečiadienį savivaldos rinkimuose prasidėjo balsavimas iš anksto savivaldybėse ir specialiuose balsavimo punktuose.

Rinkėjai, kurie dėl įvairių priežasčių rinkimų dienomis negali atvykti ir balsuoti rinkimų apylinkėje, turi galimybę balsuoti iš anksto.

Savivaldybių tarybų rinkimuose balsavimas iš anksto vyks visų savivaldybių pastatuose šių metų vasario 27-28 dienomis nuo 8 iki 20 val. Balsuojant iš anksto būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir rinkėjo kortelę.

Balsavimas specialiuose balsavimo punktuose vyksta nuo vasario 27-kovo 1 dienomis.

Pasinaudoti šiuo balsavimo būdu gali tik tie rinkėjai, kurie dėl sveikatos būklės ar amžiaus yra sveikatos priežiūros (išskyrus ambulatorines), socialinės rūpybos ar globos įstaigose arba atlieka privalomąją ar tikrąją karo tarnybą, yra misijose ir todėl negali atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę, arba atlieka arešto ar laisvės atėmimo bausmę ar yra areštinėse, tardymo izoliatoriuose.

GALERIJA

  • Dėl sostinės mero posto kovojantis G. Paluckas: puikiai vertinu savo galimybes
  • Dėl sostinės mero posto kovojantis G. Paluckas: puikiai vertinu savo galimybes
  • Dėl sostinės mero posto kovojantis G. Paluckas: puikiai vertinu savo galimybes
  • Dėl sostinės mero posto kovojantis G. Paluckas: puikiai vertinu savo galimybes
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Hero

Protingas ir geras žmogus. Atrado savo gyvenimo kelią, klaidas pripažino ir ištaisė. Pagarba, būčiau vilnietis, balsuočiau už.

Senis

Gal, be komunistėlių vieną kartą?

zydrasis

kaip leidzia teistam paluckui kandidatuoti i merus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS