LFF stadione Vilniuje vyks Dainų šventės Šokių diena „Amžių tiltais“ | Diena.lt

LFF STADIONE VILNIUJE VYKS DAINŲ ŠVENTĖS ŠOKIŲ DIENA „AMŽIŲ TILTAIS“

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione penktadienį – šimtmečio Dainų šventės šokių dienos koncertas „Amžių tiltais“.

Anot organizatorių, pasirinktas tilto simbolis atspindės Dainų šventės pavadinime „Kad giria žaliuotų“ užkoduotus laiko tėkmės ir kaitos, būties prasmės suvokimo bei tradicijos tęstinumo akcentus.

„Tiltas – visa apimanti, daugiaprasmė žemės ir dangaus, žmonių ir dievų pasaulių, būties ir nebūties, pradžios ir pabaigos, tikro ir menamo, jaunystės ir senatvės, savos ir kitos kultūros jungtis“, – teigia organizatoriai.

Svarbiausia Šokių dienos idėja – amžinas savųjų tiltų ieškojimas, vedantis į žmogaus, gamtos, tautos ir valstybės darną.

Penktadienį numatyti du Šokių dienos koncertai – 13 val. ir 21 valandą.

Programą sudaro keturių dalių visų amžiaus šokių grupių meniniai pasirodymai.

Pasak organizatorių, Šokių dienoje dalyvaus apie 9 tūkst. atlikėjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Neskanu

Kam tuos vaikus seniu rūbais aprengė?

STEBŪKLINĖ ŠVENTĖ

AČIŪ DALYVIAMS,CHORIOGRAFAMS,REŽISIERIAMS.RENGINYS TOS GRANDIOZINIS,KOKIO DAR NEBUVO.ŠAUNŪS LIETUVAIČIAI TAIP SUGEBĖJĘ SUVALDYTI IR PARODYTI TOKĮ GROŽĮ. VISĄ TAI BŪTINA IŠTRANSLIUOTI Į PASAULĮ.

Aciuuu Dievui

Yra daug graziu, lieknu, graksciu, aukstu merginu.Ta irode si svente. Nuostabii tautiniu rubu, puikiu spalviniu prabangiu deriniu. Kuo maziau dazytu blondziu su akiniais juodais remeliais, aptukusiu, beformiais placiais veidais- tuo geriau.Su svente lietuviai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS