P. Poderskis: iš partijos išėjau norėdamas susikoncentruoti į darbą savivaldybėje | Diena.lt

P. PODERSKIS: IŠ PARTIJOS IŠĖJAU NORĖDAMAS SUSIKONCENTRUOTI Į DARBĄ SAVIVALDYBĖJE

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis teigia, kad pasitraukė iš sostinės mero Remigijaus Šimašiaus bei parlamentarės Aušrinės Armonaitės įkurtos Laisvės partijos, nes nori susikoncentruoti į darbą savivaldybėje.

„Tai įvyko prieš mėnesį, ar seniau. Su Vilniaus meru R. Šimašiumi turime daug planų, idėjų, kaip tobulinti, gerinti Vilnių, plėsti jo galimybes. Norisi susifokusuoti, su tuo dirbti – darbo yra tikrai nemažai. Todėl man pasirodė, kad buvimas partijoje nei duoda kažkokios vertės, nei yra prasmingas. Galų gale pažiūrėjome į koalicijos sutartį, kur parašyta, kad administracijos direktorius turi būti nepartinis. Viską sudėjus, pats pagalvojau, kad ir pareigos, kuriose dabar esu ir stengiuosi jas atsakingai vykdyti, buvo daug seniau nei buvo partija. Tai nesusijęs dalykas ir priėmiau tokį sprendimą, bet jo ypatingai nesureikšminu“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė P. Poderskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

One

Kas gali šooje partijoje būti? Jie tik priešintis, protestuoti ir kiršinti gali! Matome iš Šimašiaus ir Grubliausko darbeliu!

Anas

Matomai, savildybėje sunkiai sekasi...

kokia ,,,partija,,,

toki ir tos partijos ,,partiniai,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS