R. Šimašius: sekmadienį uždarome „Litexpo“ vakcinacijos centrą | Diena.lt

R. ŠIMAŠIUS: SEKMADIENĮ UŽDAROME „LITEXPO“ VAKCINACIJOS CENTRĄ

Sekmadienį užsidarys „Litexpo“ vakcinavimo centras, apie tai savo feisbuko paskyroje pranešė Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

„Vieno didelio etapo pabaiga. 620 tūkst. vakcinų, 266 dienos, daugiau nei 2000 medikų, darbuotojų ir savanorių – tiek buvo nuveikta vakcinacijos centru paverstose „Litexpo “patalpose, tiek žmonių prisidėjo, kad jis veiktų sklandžiai kaip laikrodis“, – teigė R. Šimašius.

Anot Vilniaus miesto mero, užsidarysiančio vakcinacijos centro veiklą perims daugybė skirtingų gydymo įstaigų.

„Liko paskutinės dvi dienos – sekmadienį šį vakcinacijos centrą uždarome, vakcinavimas keliasi į daugybę skirtingų gydymo įstaigų. O jeigu norite suspėti gauti skiepą „Litexpo“ centre – šiam savaitgaliui vietų dar yra“, – pridūrė R. Šimašius.

Kitą savaitę, sausio 17 dieną, Vilniaus „Akropolyje“ laikina vakcinacijos vieta veiks 12–17 val.

Vakcinacijos centrui, laikinai veikusiam „Litexpo“, baigus darbą, visų čia paskiepytų asmenų antros dozės, kurios numatytos nuo 2022 m. sausio 17 d. automatiškai bus perkeltos į Karoliniškių polikliniką, o apie perkeltą antros dozės laiką ir vietą gyventojai gaus SMS. Kaip teigė savivaldybė, nebūtina skiepytis Karoliniškių poliklinikoje – galima pasirinkti kitą gyventojams patogią asmens sveikatos priežiūros įstaigą, registruojantis savarankiškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS