Šokiravo vyro elgesys su nuoga mergaite: paplūdimyje glostė, guldė ir sodino ant savo lytinių organų | Diena.lt

ŠOKIRAVO VYRO ELGESYS SU NUOGA MERGAITE: PAPLŪDIMYJE GLOSTĖ, GULDĖ IR SODINO ANT SAVO LYTINIŲ ORGANŲ

Į paplūdimį Vilniuje užsukusiai moteriai įtarimų sukėlė žilagalvio vyro elgesys su visiškai nuoga mažamete. Mergaitę jis glostė sėdinčią ir gulinčią, sodino sau ant lytinių organų. Nuogąstaudama, kad tai gali būti seksualinis mažametės tvirkinimas, vilnietė iškvietė pareigūnus. Teisėsauga aiškinasi aplinkybes.

Toks veiksmas ant medinio gulto sostinės Žirmūnų paplūdimyje, trukęs maždaug pusvalandį, rutuliojosi rugpjūčio 21-ąją apie 15.30 val.

Senyvo vyro glamonės

„Atėjau išsimaudyti. Žmonių buvo visai nedaug. Plaukioju ir žiūriu – mergaitė – nuolat ant to žmogaus – guli arba sėdi. Įprastai vaikai, kad ir nuogi, žaidžia arba smėlyje, arba prie vandens. O ji – nuolat ant jo. Vyras buvo tik su glaudėmis ir visaip ją glostė, spaudė prie savęs, sodino ant savo intymios vietos visiškai nuogą. Iškart pasijutau nesmagiai“, – atviravo vilnietė Gražina (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi – aut. past.)

Skaitytojos nuotr.

Paklausta, ar mažametė, kuriai pasak pašnekovės, galėtų būti ketveri penkeri metai, dėl vyro elgesio rodė kokią nors aplinkinių dėmesį galinčią atkreipti emociją, moteris tarstelėjo, kad ne. „Atrodė, kad jai patiko. Juk vaikas nesupranta... Mergaitė ir pati vyrui vedžiojo per pilvą paėmusi paukščio plunksną“, – pasakojo moteris.

Viską užfiksavo

Pamaniusi, kad toks vyro, kuriam, tikėtina, – gerokai per 60-mt metų, elgesys vis dėlto yra nederamas, Gražina, atsistojusi už gulto, ant kurio jiedu su mažamete buvo, slaptai nufotografavo, kas vyksta. Vyras to nepastebėjo, bet mergaitė, neslėpė pašnekovė, matė.

Jei šis vyras leidžia sau taip elgtis viešoje vietoje, tai įsivaizduoju, kaip yra namuose...

„Nuotraukas nusiunčiau savo suaugusioms dukroms. Jos iškart pasakė: „Čia – tikrai negerai. Kviesk policija! Kviesk policiją!“. Visai nenorėjau veltis į šitą reikalą – žinojau, kad pareigūnai nereaguos, nes nieko neįmanoma įrodyti. Bet policiją iškviečiau. Jei šis vyras leidžia sau taip elgtis viešoje vietoje, tai įsivaizduoju, kaip yra namuose... Gal kitiems tai – normalu, kai dabar visur tolerancija...“ – nuogąstavo vilnietė.

Pareigūnų ji sakė lūkuriavusi apie pusvalandį, tačiau taip ir nesulaukusi išėjo. Panašiu metu marškinėlius vilkosi ir minėtas įtarimų sukėlęs vyras, – ruošėsi rengti ir mergaitę.

„Juk galėjo atvažiuoti greičiau. Kokia čia problema – įsijungei švyturėlius ir atvažiavai, bet turbūt labai trūksta policininkų. Padariau, ką galėjau. Pareigūnai man paskambino tik tada, kai jau važiavau viešuoju transportu. Užsiminiau, kad turiu nuotraukas ir galiu jas atsiųsti, bet jie atsakė: „Jeigu mums reikės, pasakysime“. Tačiau taip ir nepaskambino. Juntamas atsainumas. Tikriausiai pamanė, kad atvejis yra nevertas dėmesio“, – svarstė Gražina.

Pareigūnai tikslina aplinkybes

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja portalo kauno.diena.lt žurnalistams patvirtino – iškvietimą į Žirmūnų paplūdimį pareigūnai pirmadienį gavo. Įvykis buvo priskirtas „C“ kategorijai. Į šios kategorijos incidentus ekipažas, jos teigimu, turi atvykti per valandą. Pareigūnai tądien apžiūrėję visą pliažo teritoriją, vyro ir vaiko, atitinkančio nurodytus požymius, nerado. Įvykio vietoje jau nebuvo ir pranešėjos.

„Kalbėjau su komisariato viršininke, ji turi nuotraukas, pasirodžiusias žiniasklaidoje, nes papildomo moters pranešimo nesulaukėme. Šiuo metu tikslinamos įvykio aplinkybes. Pranešėjos duomenys yra registre, manau, kad pareigūnai patys su ja susisieks“, – sakė J. Samorokovskaja.

Skaitytojos nuotr.

Svarbu žinoti

Policijos atstovė priminė svarbų niuansą – jei žmogus mato akivaizdžius nusikalstamos veikos požymius, pareigūnai prašo, kad iš įvykio vietos, kol neatvyko ekipažas, jis neišvažiuotų, o palauktų ir pabendrautų su pareigūnais.

„Jei žmogus turi galimybę užfiksuoti situaciją telefonu ar vaizdo kamera, tokius įrodymus taip pat reikėtų pateikti pareigūnams. Jei pranešėjas vis dėlto neturi galimybės laukti, turimą medžiagą galima pateikti per epoliciją. Pareigūnai su juo susisieks. Parašyti pareiškimą ir prisegti turimus įrodymus, galima ir atėjus į komisariatą“, – aiškino J. Samorokovskaja.

GALERIJA

  • Šokiravo vyro elgesys su nuoga mergaite: paplūdimyje glostė, guldė ir sodino ant savo lytinių organų
  • Šokiravo vyro elgesys su nuoga mergaite: paplūdimyje glostė, guldė ir sodino ant savo lytinių organų
  • Šokiravo vyro elgesys su nuoga mergaite: paplūdimyje glostė, guldė ir sodino ant savo lytinių organų
  • Šokiravo vyro elgesys su nuoga mergaite: paplūdimyje glostė, guldė ir sodino ant savo lytinių organų
Skaitytojos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (106)

Ji

Reikejo palaukt ir.pasekt kuria maSina lipo tas playbojus .nr nurasyt ir perduot policija

Cianidas

O kodėl konservų laikraštukas neleidžia rašyti komentarų po benderų straipsniais,bijo daugumos lietuvių nuomonės?

Siaubas \\\\\.../////

koks iškrypimas ir ne teisybė.____p'Yadari jau užvaldo pasalį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS