Policija rado nuo savaitės pradžios Vilniuje ieškotą nepilnametę | Diena.lt

POLICIJA RADO NUO SAVAITĖS PRADŽIOS VILNIUJE IEŠKOTĄ NEPILNAMETĘ

Policija pranešė, kad penktadienį rasta nuo savaitės pradžios sostinėje ieškota 13-metė.

„Nuo savaitės pradžios Vilniuje ieškotą trylikametę policijos pareigūnai rado šią popietę. Paauglė gyva ir sveika“, – „Facebook“ penktadienio popietę paskelbė policija.

Policija daugiau informacijos apie rastą merginą žada pateikti vėliau.

Policijos pajėgos ir savanoriai 13-metės ieškojo nuo savaitės pradžios. Pareigūnai anksčiau teigė, kad nepilnametės pagrobimo versijos netyrė. Policija užsiminė, jog mergina greičiausiai buvo pabėgusi iš namų.

Vykdant nepilnametės paiešką, buvo analizuojama vaizdo įrašų medžiaga,  apžiūrėtos Neries pakrantės, buvo pasitelkti ugniagesiai gelbėtojai, kurie padėjo išžvalgyti prie vandens telkinių esančius plotus.

Rašyti komentarą
Komentarai (74)

To Grybas

Tam Grybas o tikriau iš raidės B, neturi žalio supratimo kas dabar darosi tų paauglių galvelėse kada egzistuoja tokia kvaila demokratija,jiems viskas galima,visos teisės,ir jokios atsakomybės.

po 5 dienų gastrolių

tikriausiai namo jau grįžo kaip "pilnametė"

>bobute

visai nekvaila esate.Teisingai išdėliojote problemą, tarp paauglių ir tėvų.Turiu penkis anūkus ir visi berniukai.Tai kolegos, darbe sako, kad džiaukis, kad ne mergos. Tokio amžiaus panelėm protelis "apsiverčia" .Tėvams reikia sekti neadekvačių dukrelių elgesį...O,mano anūkai visi sportuoja.Vyriausias lengvoj atletikoj, trišuolyje U sekt.tarp lyderių LT. O ,panelėm tik skudurai rūpi ir lūpdažiai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS