Netikėtas posūkis G. Jauniaus konflikte su policija: byla nutraukta, pareigūnai pripažino klaidas | Diena.lt

NETIKĖTAS POSŪKIS G. JAUNIAUS KONFLIKTE SU POLICIJA: BYLA NUTRAUKTA, PAREIGŪNAI PRIPAŽINO KLAIDAS

Netikėtas posūkis Gedimino Jauniaus konflikte su pareigūnais – Policijos departamentas pranešė, kad administracinė teisena dėl pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymo – nutraukta.

Kaip skelbiama Policijos departamento pranešime, toks sprendimas priimtas, nes padaryta veika neturi administracinio nusižengimo požymių.

Primename, kad balandžio 3 dieną sostinės policija pranešė apie naktį nustatytus aštuonis karantino reikalavimų nesilaikiusius asmenis. Netrukus paaiškėjo, kad į konfliktą įsivėlė ir triukšmavusios kompanijos kaimynas, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys G. Jaunius.

Tąkart po incidento socialiniame tinkle balandžio 3-osios popietę pasisakė ir pats G. Jaunius: „Noriu pabrėžti, kad pareigūnams dirbti netrukdžiau, savo pareigomis nesinaudojau, nekonfliktavau – tik uždaviau klausimus pareigūnams, ko pasekoje sulaukiau kvietimo pasitikrinti blaivumą. Įstatymui nenusižengiau, todėl nemačiau pagrindo vykdyti nepagrįstų perteklinių pareigūno reikalavimų, už tai buvau uždarytas į policijos automobilį, vėliau išvežtas į komisariatą pasiaiškinimui“, – tąkart situaciją komentavo G. Jaunius.

Kaip skelbia BNS, Policijos departamento teigimu, ši teisena buvo nutraukta balandžio 30 dieną. Šiuo laikotarpiu Vilniaus apskrities policija taip pat atliko tarnybinį patikrinimą dėl galbūt neteisėtų pareigūnų veiksmų, tačiau jo metu nenustatyta, kad policininkai būtų pažeidę įstatymus.

Tiesa, tyrimo metu nustatyta, kad tarnybinis automobilis, kuriuo G. Jaunius buvo pristatytas į komisariatą, neatitiko švaros ir higienos reikalavimų. Į tai atkreiptas pareigūnų ir padalinių vadovų dėmesys.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Nu pypec

Jau vien už tai, kad tas klounas girtas išlindo iš savo namų į viešą erdvę turėjo buti nubaustas. Čia ryškiai seimo p.y.d.e.r.i.e.č.i.a.i prikišo nagus.

Anonimui Pydarui

Ką gali gėjų klanas.................

Rolas

Taigi potologinis imbicilas!eilini karta galvoja praslydo!nei vienas žmogus nuo savęs nepabėgo!laiko klausimas,kada vėl užlėks kur nors!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS