Vilniuje policija sulaikė degalų vagis ir pirkėjus | Diena.lt

VILNIUJE POLICIJA SULAIKĖ DEGALŲ VAGIS IR PIRKĖJUS

  • 2

Vilniaus pareigūnai sulaikė keturis vyrus, įtariamus vagystėmis iš degalinių bei nusikalstamu būdu įgyto turto realizavimu. Visi vyrai (gimę 1992 m., 1971 m., 1980 m. ir 1991 m.) atsidūrė areštinėje. Trys jų ‒ anksčiau teisti už įvairius nusikaltimus.

Spalio 7 d. apie 19.48 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Talino gatvėje, degalinėje, automobilio „Ford Focus“ vairuotojas įsipylė degalų už 135 eurus ir nesumokėjęs išvažiavo.

Netrukus paaiškėjo, kad tą pačią dieną net keturis kartus tas pat automobilis užsipylė degalų įvairiose degalinėse ir nesusimokėjęs išvažiavo ‒ 17.24 val. Vilniuje, Grigiškėse, 17.40 val. ir 18.01 val. Trakų rajone, Dėdeliškių kaime.

Šio automobilio 48 metų vairuotojas ir 27 metų keleivis sulaikyti tada, kai apie 20 val. prie automobilio BMW bakus su degalais bandė perduoti dviems 28 ir 39 metų vyrams.

Šiuo metu tikslinamas pavogtų degalų kiekis ir degalinėms padarytas nuostolis. 

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo atlieka Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnai.

GALERIJA

  • Vilniuje policija sulaikė degalų vagis ir pirkėjus
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tiesa

Kaune kiek nori tu degalų, tolimo reiso vairuotojai pardavinėja, tiesiog Šilainiuos daugiabučių namų kiemuose. Bėga upelias

Liepa

Kada kolonkes suimsit, nėra nė vienos kolnkės, kad įpiltu teisinga kieki.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS