Po atsisveikinimo su A. Kriščiūnu-Tynta – jautri žmonos žinutė | Diena.lt

PO ATSISVEIKINIMO SU A. KRIŠČIŪNU-TYNTA – JAUTRI ŽMONOS ŽINUTĖ

  • 13

Praėjusią savaitę Lietuvą apskriejo liūdna žinia – mirė buvęs humoro laidų vedėjas, buvęs Kauno miesto tarybos narys, visuomenininkas Aušrys Kriščiūnas-Tynta. Išlydėjus vyrą Anapilin jo žmona Inga pasidalijo jautria žinute.

„Ačiū visiems už Jūsų palaikymą ir užuojautą. Jis su mumis, su laiku mes būsime su Juo, kitoje kelio pusėje“, – rašė A. Krikščiūno-Tyntos žmona Inga.

Primename, kad A. Kriščiūnui-Tyntai buvo 56-eri.

„Jis visada buvo optimistas, nuoširdus lietuvybės puoselėtojas. Žinojome, kad serga sunkia vėžio stadija. Ne per seniausiai perskaičiau optimistinį jo įrašą feisbuke ir tada pagalvojau – o, gal viskas bus gerai. Deja“, – „Kauno dienai“ pasakojo partijos „Jaunoji Lietuva“, į kurią A. Kriščiūnas įstojo 1995 metais, lyderis Stanislovas Buškevičius.

A. Kriščiūnas gimė Vilniuje, mokėsi Antano Vienuolio ir 35-tojoje vidurinėse mokyklose, vėliau studijavo Kauno technologijos universiteto energetikos fakultete.

A. Kriščiūnas išgarsėjo prieš trisdešimt metų humoro laidoje atlikdamas vadinamąjį tautinį šokį „Tynta“. A. Kriščiūnas-Tynta dalyvavo TV laidoje „Bentski šou“,  projektuose „Tegyvuoja karalius“, „Europa šou“, „Grand LT šou“, buvo ir realybės šou „Baras“ vedėju.

A. Kriščiūnas yra dirbęs radijo stoties programų direktoriumi, reklamos agentūrose, buvo įvairių televizinių projektu dalyvis, vedėjas.

Jis buvo grupės „Belmondo“ įkūrėjas ir lyderis, grupės „Išjunk šviesą“ vadybininkas, radijo stoties „Ultra Vires“ vienas steigėjų, programų direktorius. Vedė laidas radijo stotyje „Extra FM“.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

tadas ukrainos laikraščio žurnalistui

tai taip jautru.

adata

gal skiepai kalti ?

Su

Aušriu Kriščiūnu teko kelis metus mokytis. "Linksmesnių plaučių" žmogaus nepažinojau. Ilsėkis Ramybėje. Darius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS