Vaikui reikalingas išlaikymas: prašo padėti rasti tėtį | Diena.lt

VAIKUI REIKALINGAS IŠLAIKYMAS: PRAŠO PADĖTI RASTI TĖTĮ

  • 5

Alytaus policija prašo visuomenės pagalbos ieškant alimentus vengiančio mokėti Deivido Karkausko

Pagal Marijampolės teismo rūmų pavedimą, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško 1989 m. gimusio D. Karkausko. Vyras vengia išlaikyti vaiką.

Asmenis, žinančius apie vyro buvimo vietą ir galinčius suteikti naudingos informacijos, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Robertą Stanaitį tel. +370 700 65716, el. paštu robertas.stanaitis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ji

Savo vaiko išsizadeti .tik nesveiki proto zmogus tai daro.savanaudis beširdis ir hei ttuksta smegeneliu .tik.stiprus vyrai rūpinasi savo vaikais.silpnų vyrų rūšis bega slepiasi nuo kl nui savo vaiki kuri sukūrė.laikas pradet masgyti kad vaikai ant oro neuzauga .tevai privalo vaika augūnti tiek materialiai tiek bendravimu vaikam padeti augti

Mintis

Paskelbti konkursą naujam tėčiui, perspektyva tokia, kad dar vienam žmogui, vyrui, bus sugriautas gyvenimas. Svetimą vaiką vyras turi turėti teisę kaip prisirašė ( kol gyvena kartu) tol išlaiko, moteris išmetė lauk ( tai juk sukčiavimo schema) ir vaiką nuo savęs nusiimi. Juk natūralu. Jei kartu negyvena ir svetimas dėdė dar turi išlaikyti vaiką. Nu pagalvokite kokie beprotiški įstatymai Lietuvoj

Padėti

Galiu patarimu- siūlyčiau tai poniai, kuri sau pasidarė vaiką, ne siautėti ir lakstyti po teismus, o pačiai išlaikyti savo vaiką. Nes skyrybų metu moterų iniviatyva atimtas iš tėvo vaikas reiškia jį tik sėklintoją, lygiai kaip duoda ir spermos bsnkams. Tik skirtumas kad ten atsakomybės niekas neužkrauna, o čia, būna kitaip- duoda vyrui su tikslu sau pasidaryti vaiką ir atsikračius vyru užkabinti jam elementus. Kas paneigtų mums vyrams kad tai nežulikystė? Ir už tokių avantiūrų dar stovi valstybė, įstatymai, palaikydami žulikystes. Reik priimti įstatymą kad jeigu tik viena pusė nori vaiko, ji turi pati jį ir išsilaikyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS