Bulvių psichopatas | Diena.lt

BULVIŲ PSICHOPATAS

Yra bulvių vėdarai, bulvių blynai ir dar daug visokių bulvių gardėsių, daugelio lietuvių mėgstamų patiekalų.

Yra ir bulvių psichopatas. Šitas – ne patiekalas, gal labiau žmogėdra, kuriam apetitas pačiam vis auga beėdant, tiksliau, besimėgaujant paties sau suteiktomis galiomis.

Pradžioje buvo dar viena (jau nežinia kuri) prezidento kadencija, sukėlusi lig tol neregėtą tautos nepasitenkinimą. Tad tam bulviniam ir vėl atsirado galimybė emociškai pasisotinti demonstruojant savo jėgą ir malšinant "maištininkus", o paskui erzinant visą civilizuotą pasaulį nesiliaujančiais žmogaus teisių pažeidimais savo tėvonijoje.

Tačiau, kai ir šio dėmesio pasirodė per mažai, jis ryžosi "imti" lėktuvą Atėnai–Vilnius. (Kuo jis blogesnis už S.Seagalo herojų – kovotoją-virėją, kuris filme apgynė laivą nuo teroristų?) Juolab tame lėktuve buvo jį dominantis jaunuolis, kurį reikėjo demonstratyviai pamokyti, kad kiti žinotų.

Iki tol mažai kas ir girdėjo, kad praeito amžiaus 8-ajame dešimtmetyje A.Lukašenka buvo atleistas iš kariuomenės, diagnozavus mozaikinę psichopatiją. Ir ji juk niekur nedingo.

Tik, ar galėjo jis prognozuoti, kad taip ims ir įsižeis visa Europa dėl tokio "nekalto" pokšto, ir kad dangus virš Baltarusijos ūmai ištuštės ir nutils? Net Kazachstano oro linijos ir tos atšaukė skrydžius Almata–Minskas. Suprantama, kazachų motyvas esą niekaip nesusijęs su bulvių psichopato persistengimu tarptautinėje arenoje. Kazachstaniečiai kolegai korektiškai paaiškino, kad šita linija tiesiog komerciškai jiems nenaudinga. Kitaip tariant, nieko asmeniško, tai – tik verslas.

Matyt, ir jiems tapo neramu dėl paūmėjusios tėtušio ligos, apie kurią garsiai iškart po prezidento rinkimų pasauliui prabilo psichiatras D.Ščigelskis.

Juk iki tol mažai kas ir girdėjo, kad praeito amžiaus 8-ajame dešimtmetyje A.Lukašenka buvo atleistas iš kariuomenės, diagnozavus mozaikinę psichopatiją. Ir ji juk niekur nedingo, nepakako pavogti iš Mogiliavo srities psichiatrijos ligoninės archyvo savo ligos kortelę. Vis tiek viskas iškilo aikštėn.

Maža to, po tos lėktuvo istorijos tik dar labiau viskas paaštrėjo dabar jau "bulvių kadafiu" praminto psichopato dvare.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Isvada

Vyti tuos bulbasus is Lietuvos. Ta ju gauja su veliavomis, primena spalvotu suoliuku myletojus. O batka tik karstas beisgelbes, tokie neperauklejami.

klaipėdietė

Atstokit jūs nuo tos Baltarusijos į savo šalį ir jos piliečius žiūrėkit, atsirado tvarkdariai, viską žinantys

SUSIJUSIOS NAUJIENOS