COVID-19 mirčių skaičius Izraelyje viršijo 11 tūkst. | Diena.lt

COVID-19 MIRČIŲ SKAIČIUS IZRAELYJE VIRŠIJO 11 TŪKST.

Nuo koronaviruso mirusių žmonių skaičius Izraelyje viršijo 11 tūkst. Bendras skaičius žmonių, kurie nuo pandemijos pradžios prieš daugiau kaip dvejus metus mirė nuo COVID-19 infekcijos, pasiekė 11 042, ketvirtadienį pranešė Sveikatos ministerija.

Infekcijų skaičiai šalyje pastaruoju vėl išaugo. Kelias dienas iš eilės registruota po daugiau kaip 11 tūkst. užsikrėtusiųjų. Anot ekspertų, Izraelyje prasidėjo šeštoji koronaviruso banga.

Sveikatos ministerija ketvirtadienį pranešė apie 12 019 naujų susirgimų 9,4 mln. gyventojų turinčioje šalyje. Sunkių pacientų yra 364. Sausio gale kasdieninių infekcijų skaičius buvo pasiekęs piką – per 85 tūkst. atvejų.

Sveikatos ministerijos duomenimis, tik beveik 29 proc. gyventojų vis dar turi skiepų suteiktą apsaugą. 42 proc. ji pasibaigusi. Likę gyventojai iš viso nebuvo pasiskiepiję.

Šiuo metu koronaviruso ribojimų Izraelyje praktiškai nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Izraelis

nei cia kas mirsta, nei ka ,nera tikrai panikos,spauda perlenkia lazda kaip visada del reitingu. Daug zmoniu ,populiacija didele ,nelyginkit su Lietuvos zmoniu kiekiu.O covid ,kaip ir kiti virusai niekur nedingo ir nedings, mutuos ir egzituos. "geriems lietuviskiems zmonems" - tiesiai is Izraelio! O mokslininkai nuostabus,ir Dievas saugo tikrai, salyje neimanomas gyventoju tankumas , taigi... Sveikatos Jums ir... isminties!!!!

Tai

Tai gal cia dievo rykste

Anonimas

Taigi zydai beveik 100% paciepyti bet dvesia daugiausia. P.i.d.e.r.ai ,,mokslininkai,, Ceplinskai Soroso vafliste ka pasakysi? Tikriausia reikia 10 marmalo doziu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS